Kinderkunstdagen Woudenberg komen er weer aan

WOUDENBERG De Kinderkunstdagen in Woudenberg komen er weer aan. Net als de vakantiebijbelweek en Zomerfeest Next is dit elk jaar een leuke activiteit aan het eind van de zomervakantie.

Kinderen kunnen tijdens de Kinderkunstdagen op 18, 19 en 20 augustus van 9.30 tot 15.30 uur lekker creatief bezig zijn in het Cultuurhuis onder leiding van een aantal docenten van Kunst en Cultuur Woudenberg. Zij willen het creatief bezig zijn van kinderen in Woudenberg graag promoten. Annie Clement laat kinderen beeldhouwen onder het motto 'In ieder van ons schuilt een kunstenaar'. Justine Starrenburg gaat met kinderen sprookjesvogelhuisjes maken van klei. Ellen van Beeck heeft haar schilder en tekenactiviteiten de naam 'Er was eens....' gegeven. Minca de Jong en Angela van Iersel gaan met kinderen aan de gang met animatie:'Licht!Camera! En....Actie!' en Els van der Burgh gaat met de kinderen op viltavontuur.

Hoewel de Kinderkunstdagen dit jaar kleinschaliger zijn dan in het verleden wel eens het geval was is er wel weer de mogelijkheid om met elkaar te lunchen. Deelname aan de Kinderkunstdagen kost inclusief deze lunch, drinken, lekkers en materiaalkosten 100 euro per persoon. Opgeven kan via de website www.kunstencultuurwoudenberg.nl