• Hannie Lamberink

Inspiratie opdoen voor je vakantie

WOUDENBERG Net als vorig jaar wordt 19 januari in de Schans weer een vakantiebeurs georganiseerd. De beurs, die van 13.00 tot 18.00 uur duurt, is een gezamenlijk initiatief van SWO, PCOB, Senioren Belangen, SOL Leusden en DUWgroep Leusden. De toegang is gratis.

Ouderenwerkster Tineke Smallenbroek: ,,Vorig jaar hielden we dit voor het eerst. Het was een groot succes. Er kwamen 350 bezoekers. Nu er meer organisaties bij betrokken zijn verwachten we nog meer bezoekers. De openingstijden hopen we beter gekozen te hebben dan toen. Onze doelgroep bestaat uit mensen van 60+ en mensen met een mobiliteitsbeperking van 18 jaar en ouder. Ook deze mensen gaan graag eens een dagje uit of op vakantie en niet iedereen is handig met internet en weet hoe je dat kunt regelen.

Gewone vakantiebeurzen zijn niet gericht op deze doelgroep. Onze vakantiebeurs is niet alleen bedoeld voor mensen uit Woudenberg, maar voor mensen uit de hele regio. Er zijn veel stands. We hebben een breed aanbod met voor elk wat wils. Iedereen kan zich hier komen oriënteren en informatie inwinnen over vakanties, reizen en dagtochtjes. Ik hoop dat het een gezellig gebeuren wordt. Het Serviceteam van Rei-naerde assisteert ons deze middag weer."