Geslaagde vakantiespelweek in Scherpenzeel

SCHERPENZEEL Voor de twaalfde keer werd afgelopen week de vakantiespelweek gehouden door het JOS-team. De week werd op maandag in het zwembad spectaculair geopend door locoburgemeester Margo van de Fliert. Onder leiding van de Vrijwillige brandweer Scherpenzeel en de EHBO-vereniging Renswoude/Scherpenzeel konden de kinderen deelnemen aan diverse spelletjes in en rondom het water.

Mede dankzij‪ ‬zwembad 't Willaer, de bibliotheek, Jeugdbrandweer Scherpenzeel, EHBO-vereniging Renswoude/Scherpenzeel, tennisvereniging de Bree, CJG Scherpenzeel, ‪‬knutseldocente Olga Jägers, dansdocente Liane van You and Me Dance en vele andere vrijwilligers hebben de kinderen weer deelgenomen aan verschillende activiteiten.‬‬

SPONSORING Supermarkt Hoogvliet heeft ervoor gezorgd dat kinderen de gehele week voorzien waren van drinken. En door Jumping Joe konden de kinderen op de eerste dag gebruik maken van een spectaculair springkussen. De kinderen van Happy Kids hebben een mooi kunstwerk geschilderd en beschikbaar gesteld voor de vakantiespelweek.

Het JOS-team kijkt terug op een fantastische week en bedankt iedereen voor de geboden hulp en ondersteuning.