• André van der Velde

Gemeente en ondernemers lanceren website inwoudenberg.nl

WOUDENBERG Alle activiteiten en evenementen in Woudenberg zijn voortaan te vinden op één overzichtelijke website, inwoudenberg.nl. De nieuwe website is het initiatief van de gemeente Woudenberg, winkeliersvereniging DES en het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT). Uitgangspunt is dat Woudenberg veel te bieden heeft op het gebied van fietsen, wandelen, recreëren, sporten en winkelen. De website brengt dat alles in kaart. ,,Een overzichtelijke en professionele website met alle informatie over wat ons dorp te bieden heeft", aldus wethouder Anita Vlam.

,,De vraag naar één overzichtelijke website voor de promotie van Woudenberg ontstond bij de promotiecommissie Woudenberg'', licht commissievoorzitter Bert Geijtenbeek toe. ,,Deze commissie bestaat uit bestuursleden van verschillende Woudenbergse organisaties die jaarlijks evenementen in het dorp organiseren. Met deze website willen we de promotie van Woudenberg bij inwoners, bezoekers en recreanten bevorderen.''

Geijtenbeek, ook secretaris van winkeliersvereniging DES, vervolgt: ,,Woudenberg heeft veel te bieden en door dit op één website bij elkaar te brengen is informatie makkelijker te vinden. Wij zijn blij dat het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) ons hierbij wil ondersteunen. Hierdoor zetten we Woudenberg ook regionaal beter op de kaart en hebben we een groter bereik, met als resultaat meer bezoekers."

Iedereen die in Woudenberg een evenement organiseert, kan dit evenement op www.inwoudenberg.nl laten plaatsen. Dit kan door informatie aan te leveren bij VVV Woudenberg via info@vvvwoudenberg.nl. Het Regionaal Bureau voor Toerisme beheert de website.