Energiemarkt in het Cultuurhuis

WOUDENBERG De Werkgroep Duurzame Toekomst Woudenberg houdt op zaterdag 10 oktober een energiemarkt in het Cultuurhuis. Inwoners van Woudenberg zijn van 12.00 tot 16.00 uur welkom om zich te laten informeren over allerlei zaken rondom duurzaamheid. Wethouder Gijs de Kruif verricht de opening.

Tijdens de energiemarkt worden er verschillende presentaties gegeven over onder andere duurzame mobiliteit en LED-verlichting. ,,In Woudenberg komt er steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Met deze energiemarkt hopen we inwoners beter te informeren over de mogelijkheden van bijvoorbeeld het verduurzamen van hun woning. Dit kan op de lange termijn geld besparen en het is beter voor het milieu", vertelt wethouder Gijs de Kruif.

BEDRIJVEN Bedrijven die zich bezighouden met energiebesparende maatregelen of duurzame energieopwekking kunnen op deze energiemarkt een plek reserveren om zich te presenteren en in gesprek te gaan met de inwoners van Woudenberg.

De kosten voor deelname zijn 25 euro per bedrijf. Aanmelden kan tot 1 oktober door het geld over te maken op de bankrekening van Stichting Duurzaam Woudenberg op rekeningnummer: NL86 Rabo 0166 1786 16 t.n.v. F.J. van der Schot e/o G.A.H ten Wolde.

INFORMATIE Voor meer informatie over de energiemarkt kunnen inwoners en ondernemers contact opnemen met Gerald ten Wolde (voorzitter stichting Duurzaam Woudenberg) via 033-2863177 of per mail via info@duurzaamwoudenberg.nl. Of met José van Beeck (duurzaamheidscoördinator gemeente Woudenberg) via het telefoonnummer 14033 of per mail via j.vanbeeck@woudenberg.nl.