• Oud Scherpenzeel

Drukbezochte ledenvergadering Oud Scherpenzeel

SCHERPENZEEL Vereniging Oud-Scherpenzeel hield dinsdag 12 maart haar jaarvergadering in partycentrum Boschzicht. 115 leden woonden deze bijeenkomst bij.
Voorzitter Wim van den Berg heette iedereen van harte welkom en gaf een presentatie van de activiteiten die dit jaar door Oud-Scherpenzeel zijn georganiseerd, zoals de excursie naar het Airborne Museum, de fietstocht langs de kunstroute, het bedrijfsbezoek, de Open Dagen en de presentaties op de feestmarkt en kerstmarkt. De huishoudelijke zaken werden afgehandeld.
Naast deze gebruikelijke activiteiten werd er veel aandacht besteed aan alle activiteiten die hebben plaatsgevonden ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan. De feestweek die 8 september begon met de Open Monumentendag en bol stond van activiteiten voor de schooljeugd, verenigingen, ouderen en werd afgesloten met een feest in Partycentrum Boschzicht. Hiervan werden leuke films en beelden vertoond. Voor het komende jaar staan er weer vele activiteiten op het programma, zoals de Open Dagen, een wandeltocht en de jaarlijkse excursie van Oud-Scherpenzeel die dit jaar gaat naar Ommeren in de Betuwe. Hierna sloot de voorzitter deze geslaagde ledenvergadering.