• Wethouder Marleen Treep zet de Geeresteingroep in het zonnetje.

    Gemeente Woudenberg

Dag van de 1000 voorbeelden in Woudenberg

[WOUDENBERG} Wethouder Marleen Treep van de gemeente Woudenberg donderdag heeft de Geeresteingroep (praktijk voor fysiotherapie) in het zonnetje gezet in het kader van de Dag van de 1000 voorbeelden.

De Geeresteingroep heeft tweeenhalf jaar geleden iemand met een indicatie Banenafspraak aangenomen en de medewerklers zijn erg tevreden over deze colega. Zij hebben onlangs wegens groei opnieuw gevraagd om bemiddeling voor een vacature.

De projectgroep Op naar de 100.000 banen verzorgde donderdag voor de derde keer de Dag van de 1000 Voorbeelden. Het project is een initiatief van werkgeversverenigingen VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland en heeft als doel werkgevers te informeren en inspireren om mede invulling te geven aan de Banenafspraak. Tijdens deze dag organiseren deze verenigingen en werkgeversservicepunten door het hele land diverse activiteiten om inclusieve werkgevers in het zonnetje te zetten en andere werkgevers te inspireren.

Alle wethouders Werk en Inkomen, aangesloten bij het Werkbedrijf regio Amersfoort hebben deze dag een werkgever die het goede voorbeeld geeft, in het zonnetje gezet.