• Hannie Lamberink

Creatieve ochtend in de Voorhof

WOUDENBERG Al twee jaar lang komt elke eerste woensdagochtend in de maand een tiental mensen bij elkaar in één van de zaaltjes van de Voorhof om gezellig samen te knutselen of te handwerken. De samenstelling van de groep wisselt per keer. Ook zijn er altijd wel liefhebbers om te sjoelen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is men van 10 tot 12 uur gezellig samen bezig.

Op de tweede en vierde woensdagochtend van de maand komt dezelfde groep bij elkaar in het Cultuurhuis. Niet alleen zijn er mensen die haken of breien maar ook kaarten maken, sieraden maken, patchwork of gewoon wat tijdschriften bekijken wordt gedaan. Tijdens het creatief bezig zijn gaan de gesprekken over van alles en nog wat: van discussies over serieuze onderwerpen tot het uitwisselen van patronen, tips en ideeën. Wie zin heeft in een gezellige ochtend samen met anderen is van harte welkom.

Op 6 januari vindt deze ochtend weer plaats in de Voorhof maar in de tussenliggende weken wordt niet stilgezeten: op 9 december worden in het Cultuurhuis kerststukjes gemaakt voor klanten van de Voedselbank. Ook wordt er regelmatig gebreid of gehaakt voor de Voedselbank. Meer info: Sarianne van Oosterum, sarianne@kpnplanet.nl