College Woudenberg bezoekt Perslucht Wilda BV

WOUDENBERG Het college van burgemeester en wethouders bezocht dinsdag samen met een aantal medewerkers het bedrijf Perslucht Wilda BV aan de Parallelweg in Woudenberg.

De broers Remko en Harm van Piggelen ontvingen het college en leidden hen rond door het bedrijf. Tijdens het bezoek kreeg het college een uitgebreide presentatie over het ontstaan van het bedrijf, de bedrijfsactiviteiten en de waarde die het bedrijf hecht aan bijvoorbeeld duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook werd er van gedachten gewisseld over wat beide partijen voor elkaar kunnen betekenen.

Perslucht Wilda BV is specialist op het gebied van compressoren, generatoren en verdichtingsmachines. Ze zijn een van de grootste Atlas Copco dealers van Europa. Ook voor bodemraketten, kabelapparatuur, palenrammers en luchtgereedschappen kunnen afnemers terecht bij dit bedrijf. Bij Perslucht Wilda BV kunnen klanten deze machines kopen, huren en laten onderhouden en repareren. De klanten bevinden zich grotendeels binnen Nederland, maar ook ver daar buiten weet men het bedrijf te vinden. Het bedrijf heeft afnemers over de hele wereld, zoals in het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.