College Scherpenzeel bezoekt Van Es

SCHERPENZEEL Het college van burgemeester en wethouders van Scherpenzeel was dinsdagmiddag op bezoek bij T&A van Es makelaardij op de Dorpstraat 251. Het college werd ontvangen door makelaar en tevens voorzitter van de ondernemersvereniging Scherpenzeel Gerben van Es.

Aansluitend is de bouwplaats Heijhorst bezocht waar Van Es 16 koopwoningen fase 2 Heijhorst ontwikkelt en realiseert en voor Woonstede 7 woningen Paardenwei bouwt. Ze hebben een gezamenlijke bouwplaats met collega Bouwbedrijf Osnabrugge, die 26 woningen fase 1 Heijhorst bouwt. Marco van den Essenburg was aanwezig om toe te lichten hoe zij de ketensamenwerking in de praktijk toepassen.

Het gezelschap werd om 16.00 uur verwacht bij de familie Haanschoten op Huigenbosch 2. Emiel en zijn vrouw Martine hebben op 2 locaties een agrarisch bedrijf met legkippen en lichtten toe hoe zij ondernemen in de huidige tijd.

Op de foto staan Marco van den Essenburg van Osnabrugge Bouw, Dirk Jan van den Brink, directeur bij Bouwbedrijf Kreeft, het college en geheel rechts Gerben van Es.