College bezoekt Digishop

WOUDENBERG Het Woudenbergse college van burgemeester en wethouders heeft dinsdag samen met de bedrijvencontactfunctionaris het bedrijf Digishop bezocht. De onderneming is gevestigd aan de Voorstraat in Woudenberg.

Eigenaar Guido van Ipenburg vertelde hen uitvoerig over de activiteiten van zijn DigiShop. Hij begon er in 2001 met het aanbieden van hard- en software. In 2005 betrok hij pand aan de Voorstraat. Er zijn inmiddels 13 medewerkers in dienst.

,,Klanten vinden het prettig om een gericht en vakkundig antwoord of advies te krijgen van onze medewerkers, zonder daar zelf veel moeite en tijd aan te hoeven besteden. Zo kunnen klanten bij ons terecht voor bijvoorbeeld hulp bij de keuze van een product, installatie van hard- en software, of voor het krijgen van tips en trucs voor het oplossen van een probleem.''

Wethouder Gijs de Kruif vond het een heel nuttig bezoek. ,,Het is prettig om een onderneming te hebben in Woudenberg, waar iedereen terecht kan met vragen over alles wat met computers en ICT te maken heeft. Guido van Ipenburg is bovendien ook een innovatieve ondernemer , mede door de combinatie van persoonlijk contact met snelle, digitale service."

Het Woudenbergse college bezoekt geregeld bedrijven om te horen en te zien wat er onder de ondernemers leeft en wat de gemeente kan bijdragen aan een goed economisch klimaat.