College bezoekt autobedrijf Te Grotenhuis

WOUDENBERG Op dinsdag 19 januari 2016 bezocht het college van burgemeester en wethouders samen met een afdelingshoofd en de bedrijvencontactfunctionaris autobedrijf Te Grotenhuis aan de Stationsweg West in Woudenberg.

Autobedrijf Te Grotenhuis is een familiebedrijf, opgericht in 1940. Op dit moment werken er 15 mensen bij het bedrijf. Te Grotenhuis is dealer van Fiat personenauto's en bedrijfswagens. Ook verkoopt het bedrijf occasions als dealer van AutoExpert. Het bedrijf biedt voor alle merken een compleet servicepakket van onderhoud, reparatie, APK en zaken als schadeherstel, verzekeringen, verlengde garantie, financiering, winterbanden, ruitreparatie, wintercheck, vakantiecheck, airco onderhoud en een speciale camperservice.

In 1962 verwerft de onderneming het Fiat-dealerschap dankzij hun goede reputatie. Te Grotenhuis besteedt veel aandacht aan het onderhouden van haar relaties en richt zich op persoonlijke benadering. Eerlijkheid en afspraken nakomen staan hoog in het vaandel.

Inmiddels is met Jeroen Te Grotenhuis de derde generatie aangetreden. Waar de klant vroeger blindelings vertrouwde op het advies van Te Grotenhuis, stelt de klant zich tegenwoordig van te voren al op de hoogte en wil graag goed geïnformeerd worden. Wethouder Gijs de Kruif: "Te Grotenhuis is na al die jaren niet meer weg te denken uit Woudenberg. In al die tijd is er veel veranderd, maar de persoonlijke benadering staat nog steeds hoog in het vaandel. Dat is mooi om te zien."