Buurtvereniging 't Spoor 45 jaar

WOUDENBERG De Woudenbergse buurtvereniging 't Spoor viert op 25 april haar 45-jarig bestaan met een uitbundig 'JubilEETfeest'. Dat wordt gehouden van 16.00 tot 20.00 uur bij het buurtgebouw aan de Spoorlaan 2 tegenover de ingang van partycentrum Schimmel.

Niet alleen buurtgenoten maar iedereen uit Woudenberg, Scherpenzeel of elders, die de gezelligheid bij de buurtvereniging wil ervaren is van harte welkom. Het feestcomité wilde eens iets anders en koos daarom voor dit eetfeest. Er is eten en drinken uit de hele wereld en daarnaast zijn er optredens van artiesten.

TALENTENJACHT Entreekaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 5 euro (op de dag zelf respectievelijk 15 en 7,50 euro] en zijn te koop op Stationsweg 158, Klein Landaas 9 en Schans 11. Artiesten-in-de-dop mogen hun talenten laten zien: musici, zangers, cabaretiers, dansers, goochelaars, en grappenmakers zijn allen welkom. Meld je voor deze talentenjacht aan met naam, soort act en beeld/geluidmateriaal via een mail naar spoorinvitestalents@outlook.com. Daarna zijn er nog een paar weken om de act te oefenen en voor voorrondes. Hoofdprijs is een dagje uit.

* Lees meer in De Woudenberger van dinsdag 3 maart.