• Alzheimer Nederland

Bijzonder programma Alzheimer Café

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL Het Alzheimer Café Woudenberg-Scherpenzeel verzorgt zaterdag 22 september een extra gezellige bijeenkomst met het oog op Wereld Alzheimer Dag. Deze dag is een themadag ter bevordering van de wereldwijde aandacht voor de ziekte van Alzheimer en dementie.

Het Centraal Museum uit Utrecht komt verzorgt 22 september een presentatie van hun programma 'Onvergetelijk Centraal'. Museum docent Gabrielle Kappelle verzorgt deze 'rondleiding'. Tijdens Onvergetelijk Centraal staat het genieten van kunst centraal. ,,Kunst en cultuur verrassen, verrijken en verbinden! Door verhalen, herinneringen, associaties en ideeën te delen, breng je met elkaar de kunstwerken tot leven. Samen kijken naar kunst biedt de mogelijkheid om ons te uiten en een dialoog met elkaar aan te gaan. ´ ´

Om de middag extra gezellig te maken trakteert de organisatie de aanwezigen op soep en belegde broodjes.

De middag start om 13.00 uur tot en met 17.00 uur. De zaal is om 12.30 uur open. Opgeven voor deze middag is niet noodzakelijk, wel handig voor de catering. Het regelen van vervoer behoort tot de mogelijkheden. Dit kan via alzheimerscherpwoud@gmail.com of 06-866 779 57.

Het Alzheimer Café vindt plaats in het Multi Functioneel Centrum de Schans, Schans 33, in Woudenberg.