• BDUmedia

Bijeenkomst in De Schans over levenstestament

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL/RENSWOUDE De SWO Scherpenzeel/ Renswoude, SWO Woudenberg en De Kleine Schans in Woudenberg verzorgen in mei twee themabijeenkomsten over het levenstestament. Notaris Alex Korlaar zal een aantal aspecten van het erfrecht en het levenstestament behandelen.

Via een levenstestament is het mogelijk iemand aan te wijzen die in geval van bijvoorbeeld dementie, een beroerte of een ziekte, het vermogen beheert en beslissingen over de medische behandeling. neemt. Notaris Korlaar: ,,In uw testament wijst u een of meerdere personen aan die u onvoorwaardelijk vertrouwt. U geeft aan hen een volmacht om uw wensen op medisch gebied kenbaar te maken om goede zorg te organiseren.´´

De bijeenkomsten worden gehouden op maandag 13 mei in mfc De Schans in Woudenberg, Schans 33 en op maandag 20 mei in de bibliotheek van Renswoude, Van Reedeweg 77. De avonden beginnen om 19.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur. Toegang is gratis.

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan voor donderdag 9 mei bij het servicepunt van de SWO Scherpenzeel/ Renswoude, geopend op dinsdag tot en met donderdag van 13.00-15.00 uur of telefonisch tijdens openingstijden: 033-2778898 of via de mail: servicepunt@swo-sr.nl.