Bestuur Omgevingsdienst de Vallei vergadert op locatie

SCHERPENZEEL Het bestuur van Omgevingsdienst de Vallei vergaderde vrijdag bij Interface in Scherpenzeel. De Omgevingsdiensten houden zich bezig met zaken als vergunningverlening, toezicht en handhaving. ,,Als bestuur van de Omgevingsdienst vinden wij het belangrijk dat we weten wat er in onze regio speelt", aldus burgemeester Ben Visser van Scherpenzeel.

Visser is voorzitter van de Omgevingsdienst de Vallei (Ede, Wageningen, Barneveld, Nijkerk en Scherpenzeel) en tevens coördinerend voorzitter van alle omgevingsdiensten in de gehele provincie Gelderland. ,,Wij vergaderen als bestuur zoveel mogelijk op locatie bij (boeren)bedrijven, bij toerbeurt in een van de gemeenten die deelneemt in onze omgevingsdienst! Dat combineren we met een bedrijfsbezoek."

Deze keer was het de beurt aan het Scherpenzeelse bedrijf Interface. Een bedrijf dat internationaal bekend is om de duurzame bedrijfsvoering.

FOTO Op de foto staan van links naar rechts burgemeester Ben Visser, wethouder Eppie Fokkema (Barneveld), Richard ter Steege, European Controller Interface, Han ter Maat, wethouder Wageningen en Henk Jan Baakman, directeur Omgevingsdienst de Vallei.