• Kika Woudenberg

Benefietconcert voor Kika Woudenberg in De Camp

WOUDENBERG Kika Woudenberg verzorgt zaterdag 13 april een benefietconcert in Sportcafé De Camp. De van kinderkanker genezen zangeres Lisanne Spaander geeft dan een huiskamerconcert en er is een veiling van allerlei door het bedrijfsleven ter beschikking gestelde producten en activiteiten. Daarbij gaat het onder meer om een ballonvaart, een rondleiding door de Texelse brouwerij voor tien personen, een huis-tap en een citybike. 

,,Het spreekt voor zich dat de volledige opbrengst ten goede komt aan Kika'', aldus Jolanda van Baaren van Sportcafé de Camp. ,,Want ondanks al het fantastische onderzoek dat wordt gedaan naar de genezing van kanker en alle vooruitgang die daarbij iedere dag wordt geboekt, blijft kanker een verschrikkelijke ziekte. Bij volwassenen maar zeker bij kinderen. Op jonge leeftijd zo moeten vechten tegen deze slopende ziekte.''

Kika Woudenberg is ondertussen al met een andere actie begonnen om geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij: een loterij. Loten zijn voor 1 euro per stuk te koop bij Sportcafé De Camp, De Kaasknabbel, DA drogist, Salon Emma, Dave shoe repair, Le Petit Fleur, De Loungerie, Lavie womenswear, Sport en Dierenshop Woudenberg, de Esso en Van Lunteren Boek en Buro. Deelnemers kunnen onder meer een ballonvaart, een koffiemachine, een oven en een lingerieset winnen.

Meer informatie op de Facebookpagina KikaWoudenberg.