• supercarchallenge
 • 09-09-18:ADAC Noordzee CupPhoto:2018 © Edwin Nieuwenhuis | Edfo Fotografie

  Edwin Nieuwenhuis
 • 09-09-18:ADAC Noordzee CupPhoto:2018 © Edwin Nieuwenhuis | Edfo Fotografie

  Edwin Nieuwenhuis
 • supercarchallenge
 • 08-09-18:ADAC Noordzee CupPhoto:2018 © Edwin Nieuwenhuis | Edfo Fotografie

  Edwin Nieuwenhuis
 • Rob Blank
 • Rob Blank

BDU-Lezersactie: maak kans op gratis VIP-kaarten voor Hankook-Finaleraces op TT Circuit Assen

ASSEN Spanning ten top bij de HANKOOK-Finaleraces op TT-circuit Assen. Op 20 en 21 oktober wordt het autorace seizoen op een spectaculaire wijze afgesloten tijdens de Hankook Finaleraces op het TT-Circuit van Assen. Na races in Duitsland, Oostenrijk en België en Engeland keren de Supercar Challenge en de GT & Prototype Challenge weer terug in Nederland. Het TT-Circuit van Assen is het decor voor de grote ontknoping: wie worden de nieuwe kampioenen van 2018?

Als VIP gast naar de HANKOOK- Finaleraces?

Dat kan nu door u in te schrijven voor de BDU e-mailniuwsbrief en uw gegevens achter te laten waarmee u kans maakt op 10 x 2 VIP kaarten voor de HANKOOK- Finaleraces.

Wat houdt een VIP arrangement in?

De Supercar Challenge beschikt over een eigen VIP hospitality tent welke op de paddock staat tussen de andere race teams. U wordt hier ontvangen vanaf 09.30 uur door onze gastvrouw en er staat koffie/thee en iets lekkers voor u klaar. Rond de middag wordt er een uitgebreid buffet geserveerd en de bar is de gehele dag open. U kunt zich aanmelden voor een rondleiding langs de teams en over het circuit waar u meer uitlegt krijgt over de raceklasse en de racewagens en u kunt deelnemen aan de gridwalk, wat betekent dat u op de startgrid foto's kunt maken van uw favoriete wagen.

Wanneer u de VIP tickets wint, ontvangt u twee toegangsbewijzen voor de gehele paddock, twee VIP pasjes welke u toegang geven tot de VIP hospitality tent van de Supercar Challenge en een VIP parkeerkaart.

Wint u niet en wilt u toch HANKOOK-Finaleraces bezoeken, koop dan uw kaartje via de website www.finaleraces.nl U vindt hier ook het programma van de dag en verdere informatie rondom de Hankook Finaleraces.

BDU-LEZERSACTIE

Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDU-titels worden 10 x 2 GRATIS VIP tickets verloot voor de Hankook Finaleraces in Assen.

Stap 1

<<<klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief>>>

Bent u al nieuwsbriefabonnee, ga dan naar stap 2

Stap 2

<<<Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee GRATIS VIP kaarten>>>

De winnaars worden maandag 15 oktober getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op twee gratis VIP kaarten.

De HANKOOK-Finaleraces op TT-circuit Assen, dé afsluiter van 2018!

Na races diverse races in Nederland en België keren de Supercar Challenge en de GT & Prototype Challenge nog één maal terug naar circuit Assen om daar de laatste races te rijden voordat het seizoen van 2018 er helaas weer op zit. Het TT-Circuit van Assen is het decor voor de grote ontknoping: wie worden de nieuwe kampioenen van 2018?

Naast deze twee, van oorsprong Nederlandse raceklassen, worden ook het kampioenschap beslist in de SMP Formule 4 Championship. Het programma garandeert een mooie mix van races zoals de  Formule 4 wagens vol met zeer jonge talenten.

Tevens is circuit Assen het circuit waar de dit jaar opgestarte race klasse: de Ford Fiesta Sprint Cup zijn laatste races van dit seizoen zal gaan rijden. Deze raceklasse biedt de mogelijkheid aan jong racetalent (15 t/m 24 jaar) om na het karten in te stappen in een raceauto, de Ford Fiesta. Daarnaast is er een klasse voor rijders boven de 25 jaar. Momenteel zijn er twee kampioenschappen: De Nederlandse Ford Fiesta en de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup. Beiden zijn aanwezig tijdens de Hankook Finale Races.

In de GT & Prototype Challenge powered by Hankook komen de snelste GT's in actie met motoren tot 700PK gecombineerd met de Le Mans achtige Prototypes zoals de Ligier LMP3 en de lichtere maar niet minder spectaculaire Praga's. Deze wagens rijden razendsnelle rondetijden en zijn een lust voor het oog. 

In de Supercar Challenge powered by Hankook vinden we een vol veld met Porsche Cup GT's,  BMW Silhouetten en toerwagens voor een semi-endurance race over 60 minuten met een verplichte pitstop. De races van de Supercar Challenge staan altijd bomvol spanning, met veel deur aan deur gevechten tot gevolg. Met de beslissing van het kampioenschap voor de deur wordt vuurwerk verwacht!

Het SMP F4 NEZ Championship is dé opstartklasse voor jong racetalent vanuit de karting. Jongens en meisjes mogen vanaf 15 jaar al deelnemen aan deze klasse die ondersteund wordt door de FIA. Deze jonge nog onbevangen coureurs maken er altijd een waar schouwspel van op de baan. En wie weet rijdt de nieuwe Max Verstappen wel in dit veld rond! De F4 rijdt tijdens de Finaleraces drie races, waarvan één op zaterdag en twee op zondag.

Een bezoek aan de paddock, het binnen terrein van het circuit, is zeker de moeite waard. Alle teams houden "open huis" en ook voor de kleinste bezoekers zijn er tal van activiteiten waaraan gratis gebruik gemaakt kan worden.

Voor alle raceklassen is dit bovendien dé afsluiting van het seizoen waar de kampioenen bekend zullen worden. Dit maakt de HANKOOK-Finaleraces een schitterend familie evenement voor jong en oud! Kom dus ook een kijkje nemen op TT-circuit Assen in het weekend van 20 en 21 oktober 2018.