• GelderPop-inkijkje 2018.

  Joris Raaijman
 • Guus Meeuwis.

  Andreas Terlaak
 • Racoon.

  Bibian Bingen
 • Bløf.

  SetVexy

BDU-lezersactie: Maak kans op 2 gratis kaarten Gelderpop

VOORTHUIZEN Zanger Guus Meeuwis en de bands Bløf, Racoon en Van Dik Hout treden zaterdag 6 juli op tijdens de tweede editie van Gelderpop. Het muziekfestival wordt gehouden op recreatieterrein Zeumeren in Voorthuizen.

Kijk voor meer info op: www.gelderpop.nl

BDU-lezersactie

Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDU-titels worden  5 x 2 GRATIS toegangskaarten verloot.

Stap 1:

Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Bent u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:

Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee GRATIS toegangskaarten voor GelderPOP >>

De winnaars worden maandag 10 juni  2019 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op twee gratis toegangskaarten.

Guus Meeuwis, Bløf, Racoon, Van Dik Hout en ook volkszanger Tino Martin bij Gelderpop op Zeumeren

Zanger Guus Meeuwis en de bands Bløf, Racoon en Van Dik Hout treden zaterdag 6 juli op tijdens de tweede editie van Gelderpop. Het muziekfestival wordt gehouden op recreatieterrein Zeumeren in Voorthuizen.

Gelderpop was vorig jaar met 8.000 bezoekers uitverkocht, deze keer is er plek voor 12.000 mensen. ,,Hét zomerfestival van Gelderland heeft opnieuw een mix van landelijk bekende namen en lokale artiesten, die op drie podia te zien zijn’’, meldt organisator Huub van de Vecht van FestiFairs in Utrecht.

TINO EN DAVE Volgens Van de Vecht is voor Gelderpop 2019 nog grootser uitgepakt qua programmering dan vorig jaar. ,,Naast Guus Meeuwis, Bløf, Racoon en Van Dik Hout op het hoofdpodium is volkszanger Tino Martin dé aangewezen persoon om het feestgehalte in het Meezing Café flink op te krikken. Verder neemt Dave Roelvink samen met lokale dj’s plaats achter de draaitafels van de Helden Dancetent.’’ Barnevelder Tom Hengeveld is bij dat laatste onderdeel mede-organisator.

DJ’S Ook de Nederlandse indiepopband Rondé en feestband Daredevils treden op. Daarnaast staan IsaxBonvineas (saxofoon/drums) en dj’s Runny Rem, Randell, Stapelgek en Tom’E op de programmering.

GUUS MEEUWIS Van de Vecht is trots dat Guus Meeuwis naar Voorthuizen komt. ,,Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten is hij één van de grootste artiesten van ons land. Het duurde even voordat we alles rond hadden, maar uiteindelijk is het gelukt om hem te boeken voor Gelderpop.’’

BLØF De organisator is ook blij met de terugkeer van de populaire Zeeuwse band Bløf. ,,We kregen zo onwijs veel goede reacties van bezoekers dat we ze opnieuw hebben gevraagd. De bandleden waren zelf eveneens enthousiast. Bløf mocht gewoon niet ontbreken op Zeumeren.’’

TICKETS Het festival begint zaterdag 6 juli om 13.00 uur (de poorten gaan om 12.00 uur open) en eindigt om 00.00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar.