• Hannie Lamberink

Bart de Ridder assistent supermarktmanager AH

WOUDENBERG Bij de Albert Heijn in Woudenberg is Bart de Ridder assistent supermarktmanager geworden. Tegelijkertijd is Joost Tasma assistent geworden in het Nijkerkse filiaal van Van den Tweel.

Bart is geen onbekende in Woudenberg: hij is er opgegroeid en heeft acht jaar in de vulploeg van Albert Heijn Woudenberg gewerkt. Nadat hij drie jaar geleden de hbo- opleiding Business Management had afgerond, is hij bij de Albert Heijn in Diemen gaan werken bij Mijndert van der Ploeg, voorheen de supermarktmanager in Woudenberg.

COLLEGA´S ,,Het supermarktwereldje trok me altijd wel", zegt De Ridder. Na anderhalf jaar kwam hij in Bennekom terecht. Daar werkte hij samen met Geurt de Wit, die inmiddels de leiding heeft over het Woudenbergse filiaal.

Nu zijn beiden in Woudenberg weer naaste collega's geworden.

HART EN NIEREN Bart de Ridder: ,,Ik ben een Woudenberger in hart en nieren. Daarom vind ik het heel leuk dat ik nu weer in Woudenberg werk. Diemen was een interessante ervaring. Mijn afstudeerstage bij het hoofdkantoor van Van den Tweel was ook boeiend, maar dit is mijn dorp. Daar loop je een stapje harder. Je kent er de meeste klanten. Ik heb erg veel zin in deze uitdaging. "

KLANTVERWACHTING ,,Als assistent supermarktmanager ga ik samen met Geurt en de rest van het team proberen de klantverwachting te overtreffen."

Geurt de Wit licht toe: ,,We houden elkaar scherp en vullen elkaar goed aan. We zitten echt op één lijn."