• Ard Schenk tijdens het WK allround

    ANP Foto

Ard Schenk bij Sport & Health Bodyflash

WOUDENBERG Schaatslegende Ard Schenk verzorgt dinsdag 6 november bij Bodyflash in Woudenberg een  presentatie over bewegen en fit & vitaal ouder worden.

Deze vindt van 19.15 tot 21.00 uur plaats in het vernieuwde Sport & Health centrum aan de Parallelweg 2.  ,,Hoe oud we worden weet niemand. Maar hoe we oud worden, dat is wel voor een deel te beïnvloeden”, aldus de oud-schaatser. Schenk werd driemaal wereldkampioen allround, won drie gouden olympische titels en werd meerdere malen Europees Kampioen. Hij was van beroep fysiotherapeut.

Kees Vink eigenaar van Bodyflash is vereerd dat Ard Schenk een lezing verzorgt. ,,Hij is een ware volksheld die wij mogen ontvangen. Vervolgens snijdt hij een onderwerp aan dat natuurlijk hartstikke actueel is. Je bent tenslotte nooit te oud om te sporten. Zo hebben wij sinds kort een nieuw trainingsconcept – eGym – wat perfect is voor onder andere actieve senioren. Twee maal dertig minuten trainen per week en mensen bereiken zeer goede resultaten. Daarnaast is het laagdrempelig en fun, dus gemakkelijk vol te houden.”

Ter gelegenheid van de komst van Ard Schenk, staan de deuren op 6 november open voor alle belangstellenden en de entree is gratis. Geïnteresseerd?en kunnen zich aanmelden via  033 2816257 of zich opgeven bij de balie van Bodyflash.

Sport & Health Bodyflash is al 33 jaar gevestigd aan de Parallelweg 2c in Woudenberg. Hier kan men onbeperkt, 7 dagen per week gezellig en ontspannen sporten onder professionele begeleiding. Meer informatie is te vinden op www.bodyflash.nl