Afronding groot onderhoud N227 Maarn

WOUDENBERG In de avond en nacht van 16 op 17 april vinden asfaltwerkzaamheden plaats op de N227 in Maarn. Het gaat om de laatste werkzaamheden van het groot onderhoud dat in oktober 2014 is uitgevoerd. De laatste deklaag is toen niet aangebracht vanwege een vertraging in de levering van het asfalt. Nu de temperatuur weer hoger wordt, kan het werk worden afgemaakt.

De laatste asfaltwerkzaamheden worden uitgevoerd vanaf donderdagavond 16 april, 20:00 uur tot vrijdagochtend 17 april, 06:00 uur. De weg zal dan zijn afgesloten tussen Quatre Bras en Poortse Bos/A12, waarbij de toegang van en naar Poortse Bos/A12 beschikbaar blijft. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de aangegeven omleidingsroutes. De parallelweg is beschikbaar voor langzaam verkeer, aanwonenden en nood- en hulpdiensten.

Aansluitend aan het asfaltwerk, worden overdag straatwerkzaamheden uitgevoerd aan de middengeleiders bij Poortse Bos. Het verkeer kan langs het werk rijden, maar moet rekening houden met lichte hinder.

Bij alle wegwerkzaamheden geldt dat weersomstandigheden ertoe kunnen leiden dat de planning noodgedwongen opschuift. Bijvoorbeeld als er lang achter elkaar veel regen valt. Asfalteren en markering aanbrengen is dan niet verstandig omdat het resultaat van slechte kwaliteit zal zijn.