• Hannie Lamberink

65-plussers maken een nieuw begin

WOUDENBERG Teus Vink en Annie de Kruif hebben als 65-plussers een nieuw begin gemaakt. Zij gaven elkaar vrijdag 2 december het jawoord bij de Weistaar, die voor deze gelegenheid als locatie van de burgerlijke stand functioneerde. Ook was er een kerkdienst in de Dorpskerk.

Teus en Annie zijn allebei geen onbekenden in Woudenberg. Teus is al een aantal jaren actief bij de tafeltennisvereniging Smash en weduwnaar. Annie is actief bij de dagbegeleiding van Charim in m.f.c. de Schans en al 14 jaar weduwe.

Vorige maand werd Annie vanwege haar 65e verjaardag bij de dagbegeleiding in het zonnetje gezet en bedankt voor haar jarenlange inzet. Bij bruidspaar, familie en vrienden was de schrik groot toen Teus een week voor hun huwelijk in het ziekenhuis terecht kwam maar gelukkig kon hij op tijd het ziekenhuis weer verlaten.

Schoondochter Claudette de Kruif vertelt:"Teus en Annie kennen elkaar al langer maar een ongeveer jaar geleden werd het contact intensiever. Teus kwam een keer kijken bij de dagbegeleiding en ontmoette daar Annie. Toen zij ziek was kwam een gemeenschappelijke vriendin bij haar op bezoek en zij nam voor de gezelligheid Teus mee. Hij kwam daarna vaker op bezoek bij Annie en zo groeide het contact."

Van het een kwam het ander. Beiden verlieten vervolgens hun eengezinswoning om na de feestelijke bruiloft in een appartement aan de Kersentuin te gaan wonen.