• archief de Weistaar
  • archief de Weistaar
  • archief de Weistaar

´Nog meer schrikeffecten´

WOUDENBERG Voor de tweede keer houdt Boerderij de Weistaar een spannende griezeltocht. Liefhebber kunnen 18 november vanaf 18.00 uur deelnemen aan een ongeveer 4 kilometer lange wandeltocht door de bossen bij Rumelaar.

Organisatrice Diana van Brummelen: ,,De eerste keer deden we dit met een groep vriendinnen die het erg leuk vonden. Vorig jaar organiseerden we voor de eerste keer de griezeltocht. Dat was een groot succes. Daarom ging een groep enthousiastelingen met veel plezier en voorpret weer een tocht voorbereiden, maar nu met nog meer schrik-effecten.´´

WITTE WIEVEN ,,De tocht gaat maar een stukje over een verhard pad en verder door bossen en weilanden. We adviseren wel laarzen aan te doen. We beginnen de dag er voor al met bruggetjes bouwen en de route uitzetten. We hebben toestemming gekregen van de landeigenaar en de boswachter. Vrijwillig doen tientallen mensen mee als acteur, onder wie mensen uit de Meern en een toneelvereniging uit Rhenen. De griezeltocht is niet geïnspireerd door Halloween, maar door de 'witte wieven'-tochten uit de Achterhoek en heeft te maken met kasteel Rumelaar. We hebben nu al vijftig deelnemers en het maximum is tachtig."

WELKOMSTCOCKTAIL Deelnemers worden met een welkomstcocktail ontvangen in een griezelzaal. Daarna starten ze om de zeven minuten in groepjes van ongeveer vier personen. Er loopt geen gids mee. De minimumleeftijd is 16 jaar. ,,Na afloop wordt iedereen opgewacht met glühwein of warme choco. Consumpties tijdens het napraten zijn voor eigen rekening.

Voor 14,95 euro beleef je op deze manier een gezellige avond.´´ Informatie en aanmelden: 033-2861943 of info@weistaar.nl