Zakelijk lezersnieuws

Feestelijke opening banketbakkerij - chocolaterie Ritmeester

Feestelijke opening banketbakkerij Ritmeester.

Donderdagavond 10 januari j.l is banketbakkerij Ritmeester, na een grondige verbouwing, feestelijk heropend. 

Solexverhuur Woudenberg breidt uit met e-chopper verhuur

Solexverhuur Woudenberg verhuurt in het komende seizoen naast de nostalgische Franse Solex-brommertjes ook supermoderne Spyder e-choppers. Roel en Coby van de Lagemaat hebben bij importeur Spyder Wheelz twintig exemplaren besteld die medio maart binnenkomen.

Cowboys in het buitengebied...

Er ligt een grote uitdaging voor ons allen om de CO2 uitstoot terug te dringen. Gemeentes hebben zich  gecommitteerd om de CO2 uitstoot binnen hun gemeente terug te dringen. 

Kerstmarkt

Vrijdag 29 november is het weer zover, Dorcas Woudenberg Maarsbergseweg 25a opent om 9 uur de deur die dan 12 uur open blijft

Insert lanceert website en circulaire marktplaats

Dinsdag 13 november zijn de website en marktplaats van stichting Insert gelanceerd. Op deze marktplaats worden grote volumes herbruikbare bouw-, civiele en groenmaterialen aangeboden.

Out of Africa: KazuriBij Wereldwinkel Woudenberg-Maarn

Karen Blixen, schrijfster van het boek Out of Africa, had grote belangstelling voor het leven en welzijn van de inheemse volken in Kenia.  Op haar koffieplantage zorgde ze voor leefruimte voor deze mensen.  Sinds 1975 is op een deel van de ranch de werkplaats gevestigd van Kazuri, opgericht door

Vernieuwde website voor zakelijk toerisme op de Heuvelrug

Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei wil de activiteiten op het gebied van zakelijk toerisme de komende jaren uitbreiden. Een belangrijke stap hierin is de vernieuwde website zakelijk.opdeheuvelrug.nl.

 

Gerecyclede petflessen van de Visayas

In een kleine werkplaats op Cebu  wordt papierpulp gemaakt voor de recycling van  petflessen tot vazen en bloempotten.

Naast de zwangere vrouw ontvangt echocentrum Echowonder ook senioren.

Tot voor kort kwamen er alleen zwangeren naar de praktijk van Echowonder Amersfoort, maar de Aortastichting heeft het echocentrum benaderd om als een van de eerste centra mee te doen om AAA-Quickscans te maken bij senioren.

Nieuwe limited editions van Tony Chocolonely

Bij Wereldwinkel Woudenberg – Maarn zijn nu de nieuwe limited editions van Tony Chocolonely (de slaafvrije chocolade) verkrijgbaar.

Pagina's