Zakelijk lezersnieuws

Gewoon Gerralda heeft haar deuren geopend!

Na een jaar van bouwen heeft het oude pand “Werner” nieuw leven gekregen! Op 1 juni 2018 ontvingen Ad en Gerralda van Vreeswijk de sleutels van het winkelpand aan de Dorpsstraat 157. Na de sluiting van Werner in 2008 heeft het pand 10 jaar te koop gestaan.

100% geslaagd op Vakcollege Maarsbergen!

Met spanning werd op  vrijdag 28 juni  op Vakcollege Maarsbergen om 8.00 uur ’s ochtends naar de uitslagen van de herexamens gekeken. Het doel was 100% geslaagden en de eerste signalen waren goed.

Evensong met Martini Jongenskoor Sneek

Start serie zomerconcerten in Dorpskerk van Woudenberg met Choral Evensong

Boekenmarkt 6 juli Dorcas Scherpenzeel

Op zaterdag 6 juli 2019

organiseert de Dorcas winkel  Scherpenzeel weer een gezellige Boekenmarkt van 9.30 tot 13.00 uur.

 

Fiets het grootste park van Utrecht in

Een groot pluspunt van provincie Utrecht is de nabijheid van natuurschoon en erfgoed vanuit de stad. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH) en Routebureau Utrecht presenteren vijf nieuwe fietsroutes die de stad met het Nationaal Park verbinden.

E-bike stimuleert zakelijk fietsgebruik

In ons land wordt fanatiek gefietst, ruim 15 miljard fietskilometers per jaar (CBS). De elektrische fiets stimuleert ons om nóg meer fietskilometers af te leggen. Dit geldt voor recreatief maar ook voor zakelijk fietsgebruik.

 

Meer recreatieve én zakelijke fietskilometers

Duurzame sprekersbureau maakt herstart met Folkert van der Molen als partner

Vandaag is het duurzame sprekersbureau SpeakOut opnieuw gelanceerd met twee nieuwe partners. Reinier van den Berg, vooral bekend als TV-weerman, klimaatdeskundige en inspirerende spreker, startte het sprekersbureau enkele jaren geleden.

Pinksterconcert Jubilate Deo in Driebergen

Op 8 juni geeft het Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom een Pinksterconcert in de oude kerk van Driebergen-Rijsenburg (Hoofdstraat 117a). Dit concert wordt gehouden ten bate van de Stichting 3xM.

Eerste Netwerkbijeenkomst ‘Verbinding toeristische attracties, evenementen en winkelgebieden’

Op dinsdag 14 mei organiseerde gemeente Utrechtse Heuvelrug samen met het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei een succesvolle eerste netwerkbijeenkomst met evenementenorganisatoren, ondernemers en toeristische trekpleisters.

ZomerOndernemer helpt jongeren met starten eigen bedrijf

Jongeren tussen 15 en 23 jaar die een eigen bedrijfje willen starten, kunnen deze zomer, vanaf 23 juli, zes weken lang meedoen aan ZomerOndernemer.

Pagina's