Zakelijk lezersnieuws

Westerhaard start met voorlichtingscampagne Check gedaan? Haard aan!

Vanaf 1 november zet Westerhaard in Woudenberg zich in voor een voorlichtingscampagne voor bezitters van haarden en kachels. Het doel van de campagne is om consumenten bewust te maken van de vier pijlers die wezenlijk bijdragen aan schoner en veiliger stoken van een haard of kachel binnenshuis.

Kaarten bij 't Spoor

Vrijdag 15 november a.s. is er weer een kaartavond bij Buurtver. ’t Spoor in het Buurtgebouw aan de Spoorlaan 3 in Woudenberg. Aanvang 20.00 uur. De kaartavond van 1 november j.l. is gewonnen door Wijnand van Deelen met 5581 punten 2e Kees Veldhuizen 5568 punten 3. Theo Roelofs 5222 punten

Vallei Accountants/Dames 1 verliest op twee verschillende manieren.

Op 26 oktober speelde Vallei Accountants/Dames 1 tegen de nummer 10 Gemini D1. Terwijl van te voren gedacht werd dat dit een wedstrijd zou worden waar kansen lagen voor de dames, bleken zij er niet aan te pas te komen.

Cultuurcafé: lezing Georgia & Angela

Op donderdag 28 november geeft Angela van Iersel een lezing over het werk van de Amerikaanse kunstenares Georgia O"Keeffe en over haar eigen werk. Het thema is het landschap en er komen ook andere verwantschappen aan bod.

Focus4u maken slechte beurt in Borne

De volleyballers van Woudenberg hebben afgelopen zaterdag met 4-0 verloren van Apollo in Borne. Vooraf wist Woudenberg dat het een lastige wedstrijd zou worden. Zowel Ruben van Holland als Wessel Terpstra hadden verplichtingen vanuit hun werk.

Open avond voor vrouwen

Open avond voor vrouwen met Anne Westerduin. Georganiseerd door 5 verschillende kerken uit Scherpenzeel. Het thema is: Voed je Veerkracht.

Week van de Veiligheid van 7 tot 13 oktober 2019

Dit jaar extra aandacht voor het terugdringen van heling

 

Focus4u: 1-3 verlies PDK Huizen en afscheid van Rik Blokhuis

Afgelopen zaterdag is Heren 1 in de Camp de competitie met een 1-3 nederlaag begonnen. Woudenberg had weinig vat op het aanvalsgeweld van de bezoekers. Ook stond deze wedstrijd in het teken van het afscheid van spelverdeler Rik Blokhuis.

Spelers gezocht bij recreanten Volleybalvereniging Woudenberg

Ontspannen trainen en toch intensief bezig zijn? Kom trainen bij de dames of heren recreanten bij Volleybalvereniging Woudenberg.

Je kunt vrijblijvend met ons kennismaken tijdens een training! Beginners zijn welkom, maar ook als je veel spelervaring hebt, pas je prima in het team.

Focus4u maakt zich op voor een nieuw jaar in de 1e divisie

De volleyballers van Woudenberg hebben afgelopen seizoen een prima debuut gehad in de 1e divisie. Een knappe 4e plek en de meest sportieve ploeg van de eerste divisie was het uiteindelijke resultaat.

Pagina's