Zakelijk lezersnieuws

TWIN Workwear zoekt mensen die een eigen bedrijf willen starten

BARNEVELD/VELUWE – TWIN Workwear in Scherpenzeel, specialist in bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) en promotiekleding, zoekt in de regio Barneveld/Veluwe een franchiser.

Beautysalon Lianne breidt verder uit

WOUDENBERG – Beautysalon Lianne aan de Zeisterweg 53 in Woudenberg breidt opnieuw uit. Met medisch pedicure en schoonheidsspecialiste Amy van de Pol erbij bestaat het team nu uit drie medewerkers.

Inbraak in De Wereldwinkel

GROTE VOORLIEFDE VOOR TONY’S CHOCOLONELY Tsja, wat moet je nou in de lieve vrede doen wanneer je erg veel zin hebt in chocolade als de winkels gesloten zijn? Dat kan een groot dilemma voor sommige personen zijn!

Feestelijke opening banketbakkerij - chocolaterie Ritmeester

Feestelijke opening banketbakkerij Ritmeester.

Donderdagavond 10 januari j.l is banketbakkerij Ritmeester, na een grondige verbouwing, feestelijk heropend. 

Solexverhuur Woudenberg breidt uit met e-chopper verhuur

Solexverhuur Woudenberg verhuurt in het komende seizoen naast de nostalgische Franse Solex-brommertjes ook supermoderne Spyder e-choppers. Roel en Coby van de Lagemaat hebben bij importeur Spyder Wheelz twintig exemplaren besteld die medio maart binnenkomen.

Cowboys in het buitengebied...

Er ligt een grote uitdaging voor ons allen om de CO2 uitstoot terug te dringen. Gemeentes hebben zich  gecommitteerd om de CO2 uitstoot binnen hun gemeente terug te dringen. 

Kerstmarkt

Vrijdag 29 november is het weer zover, Dorcas Woudenberg Maarsbergseweg 25a opent om 9 uur de deur die dan 12 uur open blijft

Insert lanceert website en circulaire marktplaats

Dinsdag 13 november zijn de website en marktplaats van stichting Insert gelanceerd. Op deze marktplaats worden grote volumes herbruikbare bouw-, civiele en groenmaterialen aangeboden.

Out of Africa: KazuriBij Wereldwinkel Woudenberg-Maarn

Karen Blixen, schrijfster van het boek Out of Africa, had grote belangstelling voor het leven en welzijn van de inheemse volken in Kenia.  Op haar koffieplantage zorgde ze voor leefruimte voor deze mensen.  Sinds 1975 is op een deel van de ranch de werkplaats gevestigd van Kazuri, opgericht door

Pagina's