Sport lezersnieuws

Vier kampioenen op laatste speeldag korfballers

Het regende kampioenen afgelopen zaterdag bij Korfbalvereniging Woudenberg! Maar liefst vier teams werden kampioen: de B1, B2, D2 en F2.

LONGA Molenbeek Clubkampioenschappen

Van de vroege ochtend tot en met ongeveer 15:00 uur, zullen de recreatie- en selectie turnsters en turners van LONGA strijden om de titel Clubkampioen in verschillende categoriën. Er wordt geturnd in de Grifthal op twee banen en een heuse wedstrijdvloer.

Grote Longa Turnparcours-Sponsorloop

De hele middag en begin avond zijn de leden van LONGA hard aan de slag om extra geld in te zamelen. Komt u ze sponsoren en of aanmoedigen?

LONGA turnster Sophie 10e op districtfinale

Zaterdag 15 juni mocht Sophie Veldhuizen (9 jaar) tegen 27 meisjes strijden voor de titel Districtkampioen Mid-West Instap D2. Voor de wedstrijd was de doelstelling: 15e-20e plek.

Team Versekip.nl wederom in de prijzen gevallen bij mooie wedstrijd op de Nedereindse Berg

Op het parcours van het wieler- en skeelercentrum de Nedereindse Berg in Utrecht werd afgelopen zaterdag gestreden in de derde wedstrijd van de nationale competitie van de Kickbike Cup. Deze wedstrijd werd georganiseerd door het Woudenbergse Team Versekip.nl.

Smash bereikt de achtste finales van de beker

Met een ruime zege van 10-3 tegen Barneveld 1 staat de Woudenbergse bekerformatie in de achtste finales van de bekercompetitie. Vlastuin en Van Raai wonnen hun drie enkelwedstrijden. Van Raai vertelde heroïsch: “Qua ranking onderling staat Barneveld hoger dan wij.

Steppers van Team Versekip.nl bedwingen de Friese elf steden

Op 1e Pinksterdag werd traditioneel op 12,5 inch wielen de 34e Elfstedentocht op de step verreden.

Jaap Veld de nieuwe kampioen bij DAWO

Dammer Jaap Veld is is de nieuwe kampioen bij DAWO geworden. Met voor sommige spelers nog 1 wedstrijd te gaan, is hij niet meer in te halen en de terechte kampioen.

Smash door in de beker


Woudenbergse korfballers verliezen thuiswedstijd tegen Viking: 10-12

Woudenberg vond zaterdag haar vorm van vorige week, waar met overmacht werd gewonnen tegen DWS, helaas niet meer terug. Het was een moeizame wedstrijd waarin weinig kansen werden gecreëerd en waarin weinig werd gescoord.

Pagina's