Sport lezersnieuws

Maandmenu Serre Groenwoude

Maandmenu voor senioren uit Woudenberg en omgeving. Op donderdag 16 augustus 2018 vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom, bij Zorggroep Charim, Locatie De Serre, Kersentuin 2, te Woudenberg.

Aanbod regionale woningmarkt iets beter dan landelijk

De woningmarkt in de regio Eemland ontwikkelt zich in lijn met de landelijke.

Gastgezin voor Ching Yee uit Hong Kong gezocht

In augustus is het weer zo ver: jongeren vanuit de hele wereld komen met AFS (een non-profit organisatie die interculturele uitwisselingen voor jongeren verzorgt) naar Nederland.

Aandacht voor aangepast sporten groeit met campagne Gelderland sport onbeperkt

Met de campagne Gelderland sport onbeperkt zijn in het eerste halfjaar meer dan 200.000 mensen bereikt. Via social media, de actiewebsite www.gelderlandsportonbeperkt.nlen evenementen zijn zij in contact gekomen met aangepast sporten.

Succesvolle Makelaardij Woudenberg LONGA Clubkampioenschappen 2018

Ruim 100 turn(st)ers van LONGA Woudenberg kwamen 7 juli in actie tijdens de Clubkampioenschappen. Met dank aan hoofdsponsor Makelaardij Woudenberg en sponsor Te Grotenhuis kon er ook dit jaar weer geturnd worden op een echte wedstrijdvloer.

Spannende strijd voor Team Versekip.nl op warme Nedereindse Berg

Op het parcours van het wieler- en skeelercentrum de Nedereindse Berg in Utrecht werd afgelopen zaterdag gestreden in de vijfde wedstrijd van de nationale competitie van de Kickbike Cup. Deze wedstrijd werd georganiseerd door het Woudenbergse Team Versekip.nl.

Stepteam High Level gaat verder als Team Versekip.nl

Stepteam High Level uit Woudenberg bestaat inmiddels ruim acht jaar en wordt algemeen beschouwd als een van de topteams in de stepsport.

Jaap Veld krijgt gouden KNDB speld

Afgelopen zaterdag bij het jaarlijks uit van DAWO, werd DAWO lid Jaap Veld in het zonnetje gezet, vanwege 40 jaar lidmaatschap van DAWO. UPDB voorzitter was present om de jubilaris te feliciteren en hem de gouden KNDB speld op te spelden.

Nieuwe groep Jeu de Boules op donderdag

Naast de dinsdag- en donderdagochtend wordt er nu ook jeu de boules gespeeld op donderdagmiddag. Nieuwe spelers zijn van harte welkom. Donderdagen om 14 uur in de Veldschans, het park naast de Schans. Kom gerust eens kijken en speel een spelletje mee! Deelname is kosteloos.

Dancelessen

Alle leeftijden, man of vrouw, alle niveaus

Pagina's