Sport lezersnieuws

Woudenbergse korfballers verliezen moegestreden in de uitwedstijd tegen Kesteren: 21-15

Woudenberg vond in Kesteren haar vorm weer terug na de zware nederlaag die vorige week werd geleden. Er werd fel en snel gespeeld. De rust werd ingegaan met een gelijke stand 9-9 en de hoop begon te groeien dat deze wedstrijd wel eens gewonnen zou kunnen worden.

Degelijk spel genoeg voor winst

Zaterdag 16 februari wist Vallei Accountants/Dames 1 weer vier punten te pakken door met 3-1 te winnen van Setash D1. Bij de uitwedstrijd hadden de dames eerder dit seizoen verloren met 3-2, wat al aangaf dat dit een gevaarlijke tegenstander kon zijn.

Focus4u: knappe 4-0 overwinning tegen Orion

De volleyballers van Woudenberg hebben afgelopen zaterdag in de Camp met 4-0 gewonnen van Orion uit Doetinchem. Orion was een bekende tegenstander van Woudenberg. Beide ploegen vochten vorig jaar om het kampioenschap in de 2e divisie.

Standhouders meld je aan !

Polo & Country Fair 2019
31 augustus - 1 september

In het weekend van 31 augustus en 1 september vindt de 6e editie van de Polo & Country Fair plaats. Standhouders zijn welkom om zich aan te melden. Informatie via mail: polofair2019@gmail.com

DAWO onderlinge wedstrijden, Hennie van Lambalgen fier op kop.

In de onderling competitie van DAWO is het dringen geblazen om de koppositie. Hennie van Lambalgen, ook al sneldamkampioen van DAWO, heeft de leiding, met verschillende achtervolgers in de nek. nr. 2 Erris van Egdom (89 jaar) volgt hem op 2 punten, evenals Jaap Veld.

Focus4u: knappe 3-2 overwinning tegen nummer 3

De volleyballers van Woudenberg hebben afgelopen zaterdag in de Camp met 3-2 gewonnen van de nummer 3 Set Up uit Ootmarsum.

Spannende competitie Vallei Accountants/Dames 1

Op zaterdag 9 februari speelde Vallei Accountants/Dames 1 tegen de nummer vijf BSVO D1. Op dit moment blijft de strijd tussen AETOS D2 en de Woudenbergse dames binnen de competitie spannend. AETOS loopt een wedstrijd voor, terwijl Woudenberg de koppositie nog altijd kan overnemen.

Team Versekip.nl met 7- en 11 stedenkruisjes naar huis

Afgelopen weekend zijn zeven leden van Team Versekip.nl afgereisd naar Friesland om deel te nemen aan de Winter Elfstedentocht. Vier tourleden hebben de 7-stedentocht volbracht, drie steppers uit de wedstrijdgroep de 11-stedentocht.

KV Woudenberg verzuimt om punten in eigen huis te houden

Voor de start van de wedstrijd werd er een moment genomen om stil te staan bij het veertigjarig jubileum van hoofdsponsor Perslucht Wilda BV. (Klein)dochters Daphne, Sacha en Tessa van Piggelen mochten namens de vereniging drie mooie boeketten overhandigen.

Focus4u: weer een vijfsetter

De volleyballers van Woudenberg hebben afgelopen zaterdag in Elburg met 3-2 verloren van EVV.

 

Pagina's