Sport lezersnieuws

Smash 1 en 3 kampioen

Met nog één wedstrijd te gaan mogen de tafeltennissers van teams 1 en 3 van Smash zich al officieel kampioen noemen. Zij zijn niet meer door de concurrentie in te halen. Smash 1 boekte een 8-2 overwinning op TVS. Dit zorgt voor een voorsprong van 10 punten op SVO.

Marlene Timmerman naar NK turnen

Op zaterdag 13 april heeft Marlene Timmerman (14 jaar) zich in Rotterdam geplaatst voor het NK turnen in de tweede divisie. De turnster van gymnastiekvereniging Longa Woudenberg turnde een uitstekende halve finale met mooie scores. Dit bleek voldoende voor doorstroming.

NK duathlon bij pyramide

Nadat de profs hun inspanningen hadden geleverd met hardlopen en crossen op de fiets mocht de jeugd aantreden. Soms in het zonnetje maar ook hagel werd gevoeld op de spieren.

dawo winnaar heuvelrugtoernooi

Afgelopen dinsdag speelde DAWO in Austerlitz het Heuvelrug toernooi tegen de plaatselijke club.

Woudenberg B1 Vijfde op Nederlands Kampioenschap

Zaterdag streed de B1 van Korfbalvereniging Woudenberg op het Nederlands Kampioenschap voor B-jeugd in de Eerste Klasse. Met een bus vol supporters in het geel/zwart vertrokken zij naar Harderwijk om deze titel binnen te slepen.

Algemene ledenvergadering Longa

Gymnastiekvereniging LONGA nodigt haar leden en de ouders/verzorgers van jeugdleden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Wil je meepraten over de toekomst van onze gymnastiekvereniging en ben je benieuwd naar de resultaten van het afgelopen jaar?

Focus4u: niet goed gespeeld, maar wel winst en een unieke prijs

De volleyballers van Woudenberg hebben afgelopen zaterdag in de Camp met 3-2 gewonnen van het al gedegradeerde Avior uit Schalkhaar. Na afloop kreeg aanvoerder Rik Blokhuis uit handen van scheidsrechter Peter Boogaard een prijs uitgereikt van de meest sportieve ploeg van de eerste divisie.

Kaarten bij 't Spoor

Vrijdag 12 april a.s. is er weer een kaartavond bij Buurtver. ’t Spoor, in het Buurtgebouw, Spoorlaan 3 in Woudenberg.. Aanvang 20.00 uur. Deze avond worden de prijzen voor de competieitie 2018-2019 uitgereikt.

KV Woudenberg A1 kampioen en promoveert naar overgangsklasse

Na de absolute topwedstrijd twee weken geleden tegen Victum A1, de belangrijke twee punten vorige week heeft korfbalvereniging Woudenberg A1 afgelopen zaterdag het
kampioenschap in de Eerste klasse binnen gehaald.

Woudenbergse korfballers handhaven zich in de tweede klasse

Alles of niets. Dat is wat er afgelopen zaterdag op het spel stond voor het vlaggenschip van Korfbalvereniging Woudenberg. Er moest minimaal gelijkgespeeld worden tegen Animo uit Geldermalsen. Verloor Woudenberg, dan zouden zij degraderen naar de tweede klasse en zou Animo zich handhaven.

Pagina's