Sport lezersnieuws

Brons voor Rosanne Reijne na lekke band

Het EK  steppen in Tsjechië zit erop. Bij de duurrace vandaag reed Rosanne Reijne helaas lek en verloor daardoor veel tijd. Ze heeft met grote klasse het gat dat was ontstaan dicht gereden, dat was toch nog goed voor een bronzen medaille! Ze finishte 10 sec.

Zilver en Goud voor Team Versekip.nl op de tweede dag van het EK in Tsjechië

De tweede dag op het EK in het Tsjechische Racice was weer succesvol. Bij het criterium ging Rosanne Reijne van Team Versekip.nl er met de zilveren medaille vandoor, op het onderdeel estafette won zij met het damesteam NL het Goud.

Eerste medaille binnen voor Team Versekip.nl op het EK steppen in Tsjechie

Rosanne Reijne heeft haar titel Europees kampioen op de sprint weer voor 2 jaar op haar naam staan!  De negenjarige Jelani Lazic is heel knap tot de halve finale gekomen. Morgen en overmorgen staan er nog een criterium, een estafette en een duurrace op het programma.

Valleitrekkers in Orange op EK

Eibergen zaterdag 06-07-2019.

Afgelopen zaterdag zijn de selectie wedstrijden voor het EK touwtrekken in  Ierland gehouden.

Door een blesure van 1 van de ankemannen had onze vereneging de eerste en zwaarste gewichtsklasse terug getrokken.

Dooitze Dijkstra pakt brons op Europees Kampioenschap Obstacle Course Racing in Polen

Dooitze Dijkstra van Team Hang On the Netherlands heeft tijdens het Europees Kampioenschap obstacle course racing in Gdybia Polen het brons gepakt op de short course age 35-39 jaar.Een geweldige prestatie voor de Woudenberger aangezien het zijn 1e maal was dat hij zich gekwalificeerd had voor het

Inschrijving eerste editie Utrechtse Fietsvierdaagse geopend

Van 22 tot en met 25 augustus organiseert Central Events in samenwerking met provincie Utrecht, Nieuwe Hollandse Waterlinie, RBT Heuvelrug en Vallei, Utrecht Marketing, Slot Zeist, Gemeente Zeist en Trek Utrecht de eerste editie van de Utrechtse Fietsvierdaagse.

Smash niet door naar de kwartfinales

Almeerspin in Almere schakelde de enthousiaste Woudenbergse tafeltennisdelegatie uit in de beker. Dit betekent dat de stoomtrein van Smash helaas niet doordendert naar de kwartfinales.

Einde seizoen bij DAWO

Het seizoen bij Dawo is voorbij, de kampioen is bekend en de namen voor de 3 viertallen zijn ingevuld. Zoals vorige keer al vermeld is Jaap Veld kampioen geworden, nipt voor Erris van Egdom, die 2 punten te kort kwam voor de 1e plaats. De laatste uitslagen waren: G. Pul - W. Putman 1-1; C.

Vier kampioenen op laatste speeldag korfballers

Het regende kampioenen afgelopen zaterdag bij Korfbalvereniging Woudenberg! Maar liefst vier teams werden kampioen: de B1, B2, D2 en F2.

LONGA Molenbeek Clubkampioenschappen

Van de vroege ochtend tot en met ongeveer 15:00 uur, zullen de recreatie- en selectie turnsters en turners van LONGA strijden om de titel Clubkampioen in verschillende categoriën. Er wordt geturnd in de Grifthal op twee banen en een heuse wedstrijdvloer.

Pagina's