Lokaal lezersnieuws

Mooie fietstocht georganiseerd door Senioren Belangen

Onder ideale weersomstandigheden, hebben 65 deelnemers op 19 juli 2019 een fietsroute gereden, uitgeschreven en georganiseerd door Senioren Belangen Woudenberg / Scherpenzeel / Renswoude. De groep fietsers was samengesteld uit 50 leden en 15 niet leden.

Flitser bij open dag FC Utrecht

Rond de 180 foto`s van een prachtige voetbalclub bij de opendag van FC Utrecht. Het beloofd een spectaculair seizoen te worden want de nieuwe hoofd trainer gaat  4-3-3 spelen met z`n team.

Najaar workshops acryl schilderen bij Joke's ART Atelier

Nieuw bij Joke’s ART Atelier !!

We beginnen in September weer met de bekende inspirerende 1-daagse workshop acryl schilderen en tevens is er de vrijheid op afspraak een dagdeel met je eigen groep te reserveren. Bijzonder geschikt voor familie uitje, collega’s en vriendinnen.

Een zomer lang voorleesplezier in de Bibliotheek

Tijdens de zomervakantie wordt iedere week voorgelezen in alle bibliotheekvestigingen van de Bibliotheek Eemland. Elke week een ander voorleesverhaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

Vier de zomer als VIP op de Heuvelrug!

Voor iedereen die deze zomer op de Heuvelrug verblijft, lanceert Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei “Vier de Zomer als een VIP op de Heuvelrug”. Bezoekers kunnen gebruik maken van diverse aanbiedingen bij attracties, musea en restaurants.

Buitenschilderweek Leusden en Woudenberg

In de tweede week van juli, maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli, vindt de jaarlijkse buitenschilderweek plaats.

De koopman heeft gewonnen

In de Woudenberger presenteerde Martien van de Lagemaat de plannen voor het Henschotermeer. Voor het geld is het niet nodig, want we verdienen genoeg met de camping, gaf hij aan.

Pagina's