Lokaal lezersnieuws

Rotary reikt cheque uit aan Grebbelinie in ‘t Vizier

SCHERPENZEEL Zaterdag 15 juni hield de Rotary Scherpenzeel Woudenberg haar traditionele landgoedwandeling. Dit jaar genoten de deelnemers van een goedverzorgde wandeling door het buitengebied van Scherpenzeel, zelfs het zonnetje ontbrak niet.

Al 150 deelnemers aan de obstacle run tijdens Woudenberg Sportief

Op zaterdag 22 juni wordt er tijdens Woudenberg Sportief naast de bekende sportmarkt en uitreiking van sportprijzen voor dit jaar voor het eerst een obstacle-run gehouden.

't Scherm speelt hilarisch zwarte klucht "Elke Poon"

De toneelvereniging 't Scherm uit Woudenberg is sinds april begonnen met het repeteren van een gloednieuw stuk. Mirjan Schep, lid van 't Scherm sinds 2011, heeft een hilarische, zwarte klucht geschreven, genaamd "Elke Poon".

Een stormachtige Haantjesdag 2019

8 juni was het weer Haantjesdag in Woudenberg. Alhoewel het weer niet helemaal meewerkte ging de dag van start met het Haantjesdagontbijt. 9 inwoners die jarig zijn op Haantjesdag of de verjaardag van de Eierkoningin, hadden zich aangemeld. De jongste was 6 en de oudste 81.

Foto 7 daagse bij fotokring Flits

Karin Zitzmann uit Woudenberg heeft de foto 7 daagse gewonnen. De dagwinnaars werden door de organisatie gekozen maar de totaal winnaar was Karin die van de leden de hoogste score kreeg voor alle door haar gemaakte foto`s.

Eierprinses opent Haantjesdag met ontbijt

Terwijl in de winkelstraten van Woudenberg volop gewerkt wordt aan de opbouw van de kramen voor Haantjesdag, genoot de nieuwe Eierprinses bij De Sous Chef van een heerlijk ontbijt.

Helicoptervlucht boven Woudenberg op donderdag 13 juni

Woudenberg vanuit de lucht zien? Dat kan op donderdag 13 juni. Vanaf 19.00 uur is zijn er rondvluchten boven Woudenberg. De helikopter stijgt en landt op een weiland aan de Maarsbergseweg 41. De kosten bedragen € 50 per persoon.

Exploitant Henschotermeer trekt de teugels aan

Vanaf 1 juli wordt er dan eindelijk toegang geheven voor "ons"Henschotermeer. Na een mislukte start met gezichtsherkenning dient u dadelijk een gewoon kaartje te kopen om een ommetje om het meer te maken of aan de waterlijn uw handdoekje uit te leggen.

Aanmelden Haantjesdagontbijt

 Alle inwoners van Woudenberg die jarig zijn op  22 februari of 8 juni kunnen zich aanmelden voor het Haantjesdagontbijt 2019. Stichting Haantjesdag Woudenberg verwelkomt u en een introducé graag tijdens het ontbijt voor een feestelijke start van Haantjesdag 2019.

 

zondagmiddagzang in groenewoude

Sinds een paar maanden worden er op de 1e zondagmiddag van de maand in De Serre van Groenewoude Psalmen en geestelijke liederen gezongen door bewoners en belangstellenden. Dit wordt georganiseerd door de vrijwillige thuishulp van de Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV).

Pagina's