Deel je nieuws

Beren jacht

Leuk voor de kinderen, wat geeft afleiding en wat mogen de kinderen doen. Nou ze mogen naar buiten, niet massaal in de zelfde straat maar gewoon een blokje om in de wijk op beren jacht.

Beren jacht

Leuk voor de kinderen, wat geeft afleiding en wat mogen de kinderen doen. Nou ze mogen naar buiten, niet massaal in de zelfde straat maar gewoon een blokje om in de wijk op beren jacht.

Collecte ZOA digitaal

Primeur: volledig online collecte voor ZOA vanwege corona

Inzamelactie voor BuurtAED in Laanzicht geslaagd.

Begin februari startten twee bewoners van de Prangelaar een actie om geld in te zamelen voor een BuurtAED. Ze verspreidden in de wijk Laanzicht folders met informatie over een doneeractie. Op 18 februari stond daarover een berichtje op de voorpagina van de Woudenberger.

Egeltje ontwaakt uit winterslaap.

Uit je winterslaap ontwaken en rondwaggelen om de wereld weer opnieuw te ontdekken!

Fotografen vermaken zich uitstekend

In tijden waarbij velen zich bezig houden met landelijk maar zeker ook plaatselijk nieuws houden Flits leden zich ook bezig met het maken van foto`s. De lente staat voor de deur en daarom zijn de paas foto`s al ingeleverd voor publicatie. Hierbij is te zien dat humor een rol speelt.

Lezing bij Senioren Belangen over ouderenmishandeling afgelast

Woudenberg / Scherpenzeel -- In verband met de door de overheid getroffen maatregelen ter bestrijding van het corona-virus heeft het bestuur van Senioren Belangen besloten de geplande activiteiten in maart en april af te lassen.

Filosofisch Café - gaat niet door

Het Voorjaars Filosofisch Café in De Voorhof in Woudenberg gaat woensdag 18 maart niet door. 

Koor en samenzang

Koor en samenzangavond in de Maranathakerk met Mannenkoor Con Forza.

Enkele jongeren zullen instrumentaal liederen ten gehore brengen.

Kerk open vanaf 19:00. Entree gratis. Collecte voor het evangelisatiewerk in Kerkrade

KV Woudenberg wint de streekderby tegen Telstar met 19-20

Nog 4 wedstrijden te gaan in de korfbal zaalcompetitie en de spanning om de ranglijst neemt toe. Zaterdag trad het eerste team uit aan tegen Telstar uit Hoevelaken. Telstar heeft kampioensambities en neemt de 2e plaats op de ranglijst in.

Pagina's