Lezersnieuws

Waarom

Jongeren willen graag bijelkaar komen en dus een plek voor hun zelf. Een poosje terug stond in de Woudenberger dat o.a. omwonenden hadden geklaagd over rommel.

Zwerfafval en overlast in Woudenberg. 

Een BOA die jongeren niet aanspreekt op de troep die ze maken en achterlaten……….Jongeren die niet begrijpen waar mensen zich druk om maken……..Ik wist niet wat ik las in de Woudenberger van 31 juli!

Volop zomer op het Hens

Midden in de vakantie op zaterdagmiddag, het is genieten op het Henschotermeer. De zon schijnt waarbij de temperatuur oploopt naar de 30 graden. De fietsenstalling is gratis en je kan zo doorlopen het koele water in. Wat opvalt is de ruimte om je handdoek uit te rollen, Waar is iedereen?

Maandmenu Serre Groenwoude

Maandmenu voor senioren uit Woudenberg en omgeving. Op donderdag 16 augustus 2018 vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom, bij Zorggroep Charim, Locatie De Serre, Kersentuin 2, te Woudenberg.

Welkom thuis

Alle basisschoolkinderen van Woudenberg zijn hartelijk welkom tijdens de Vakantie Bijbel Week van 21 tot en met 23 augustus. Het programma is van 09.45 – 12.00 uur voor de kinderen van groep 1 tot en met 6.

Aanbod regionale woningmarkt iets beter dan landelijk

De woningmarkt in de regio Eemland ontwikkelt zich in lijn met de landelijke.

Vallei Accountants Agri en Wolswinkel Mengvoeder gezamenlijk hoofdsponsor CowValley

Rundveeshow CowValley heeft twee nieuwe hoofdsponsors. Op vrijdag 20 juli 2018 zetten Erik Versteeg namens Vallei Accountants Agri en Maarten Wolswinkel namens Wolswinkel Mengvoeder hun handtekening onder de sponsorovereenkomst met CowValley.

Genieten, ook bij het maken van foto`s

Een Flitser heeft nooit vakantie, op 20 september start het nieuwe seizoen van de amateurfotografen uit Woudenberg en Scherpenzeel. De 1e avond zoals vermeld op de site van fotokring flits staat in het teken van de gemaakte zomer foto`s.

'Zigeunergroep' waargenomen in 't Spoorgebied

Onlangs is er in de buurt van de Spoorlaan een grote groep zigeuners waargenomen. De groep viel op door hun vrolijke kleding, waarop enkele buurtbewoners eens poolshoogte ging nemen.

34 jaar zorgverlening aan Rein Klarenbeek

34 jaar zorg verlenen aan één persoon komt niet veel voor! Rein Klarenbeek startte 34 jaar geleden met tafeltennis in Amersfoort. Een groep vrijwillig(st)ers vervoerde hem iedere donderdagavond naar de sporthal. Coby v.d.

Pagina's