Deel je nieuws

Film: The biggest little farm

In het kader van Nederland Leest wordt donderdag 7 november de film The Biggest Little Farm, een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen, in de Bibliotheek Woudenberg vertoond.

Kaat van Warande Wooncentrum ‘In de Dennen’ in Zeist te zien in landelijke tv-commercial Ik Zorg

Den Haag, 15 oktober 2019 - Vanaf vandaag is Kaat van Warande Wooncentrum ‘In de Dennen’ te zien in de nieuwe tv-commercial van Ik Zorg. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn, waaronder Kaat, waarom zij in de sector werkt.

Zin en Onzin van Vaccinatie

Rotary organiseert een lezing over vaccinatie. Wat houdt het Rijksprogramma.precies in? Wat zijn argumenten voor en tegen vaccinatie? Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.rotary.nl/scherpenzeelwoudenberg/nieuws/vaccinatielezing/

Zangers gevraagd

Een paar in Woudenberg wonende leden van Toonkunst Amersfoort nodigen zangers uit om zich bij hun koor te melden voor het meezingen van de Matthäus Passion op 28 maart 2020.

Donkere nacht in Woudenberg?

Ons staat een donkere nacht te wachtenDonkere nacht in Woudenberg?want de sterren zijn van de hemel gespeeld door de heren van The Amazing Cats! Wat was het weer een gezellige middag.

55plus diner met live optreden

Beleef de middag van uw leven Heerlijk eten en live muziek van Mariska van de Kolck bekend van o.a. De Jantjes, Chicago, Ciske de Rat en Beauty and the Beast en een optreden van volkzanger en entertainer Erwin Fillet met de hits van toen.

Vele korfbal teams werden kampioen bij KV Woudenberg op zaterdag 12 oktober 2019

De D1 van KV Woudenberg werd kampioen in een zinderend spannende wedstrijd

Pagina's