Deel je nieuws

Clap your Hens Rineke de Wit & Friends

Eindelijk! Na alle regen is er weer een Clap your Hens bij het Oude Strandhuis/Henschotermeer! Zaterdag 24 augustus bent u van harte welkom bij het optreden van Rineke de Wit & Friends!

Ruim drieduizend fietsers Kijken bij de Boer

 

Van 31 juli tot en met 10 augustus genoot een publiek van ruim drieduizend fietsers van een bezoek aan meerdere boerenbedrijven tijdens de fietstochten die op vier momenten werden georganiseerd in de Gelderse Vallei.

 

Nieuwe expositie van Joke Albers in Naarden

Joke Albers, bekend van Joke's ART Atelier in Woudenberg exposeert een aantal kunstwerken in diverse technieken van 22 augustus t/m 8 oktober. Locatie: de Galerie van Revalidatiecentrum Naarderheem. Toegang dagelijks van 9 tot 9.  Adres Amersfoortsestraatweg 1 in Naarden.

‘Harro Bos (43) start crowdfunding voor LEGO mozaiek’

Ken je dat? Dat je een idee hebt dat eigenlijk te groot lijkt om uit te voeren. Maar dat je dat idee dan maar niet uit je hoofd krijgt.

Woensdag 21 augustus Zomerbingo PCOB

De PCOB nodigt u van harte uit voor de zomerbingo op 21 augustus. We komen als vanouds samen in de Serre, Kersentuin 1, te Woudenberg. Er zijn mooie prijzen beschikbaar. We hopen velen va u te mogen verwelkomen a.s. woensdag om samen de PCOB een fijne gezellige middag te hebben.

Een nieuw Flits seizoen

Over 3 weken start de Woudenbergse en Scherpenzeelse fotokring Flits weer een nieuw en uitdagend seizoen. Op 5 september staat de zomerfoto presentatie op het programma.

Open ochtend peuterspeelzaal de Ark

WOUDENBERG-Aan het einde van de zomervakantie, op zaterdag 31 augustus, is peuterspeelzaal De Ark geopend voor belangstellenden. Ouders die overwegen hun peuter op te geven voor de peuterspeelzaal kunnen een kijkje komen nemen. Voor de kinderen ligt het speelgoed klaar en is er wat drinken.

Urker Mannenkwartet in Woudenberg (zomerzangavond)

Op woensdag 21 augustus 2019 is al weer de tweede zomerzangavond van dit seizoen.

Deze keer is het Urker Mannenkwartet te gast in de Woudenbergse Dorpskerk onder leiding van Gerwin van der Plaats. Er is ook samenzang en organist is Jan Hendrik van Schothorst.

Nieuwe workshops schilderen vanaf September bij Joke's ART Atelier

Joke's ART Atelier - Woudenberg

Bachconcert in Dorpskerk Woudenberg

Op zaterdag 17 augustus wordt in de Dorpskerk een Bachconcert gegeven door de organist Paul Kieviet en zijn zoon Auke Kieviet.

Pagina's