Deel je nieuws

Ook Haantjesdag getroffen door Corona

Het bestuur van Haantjesdag is helaas genoodzaakt om, wegens het aan de Coronacrisis gerelateerde verbod om tot 1 september 2020 evenementen, waar een vergunning voor nodig is te mogen organiseren, haar jaarlijkse evenement moeten cancellen.

Vanaf 1 juli inzage in uw medisch dossier van de huisarts

Vanaf 1 juli kunnen patiënten in de Gelderse Vallei hun medisch dossier van de huisarts zelf online bekijken. Het gaat onder andere om het advies van de huisarts, de uitslagen van een onderzoek (bijvoorbeeld een bloedonderzoek) en een lijst met de medicijnen.

In de rij voor een ijsje

Op de eerste zomerse dag in 2020 deed de IJswinckel in Woudenberg goede zaken. Alle bezoekers op gepaste afstand in de rij voor een verfrissende consumptie. 

Terras Bij Aaltje aan de Linie vanaf 1 juni geopend

Na elf weken lockdown opent Bij Aaltje aan de Linie in Woudenberg haar deuren weer op 1 juni, Tweede Pinksterdag. Het terras zal tijdelijk ook geopend zijn voor passerende fietsers en wandelaars.

Flits laatste kunstje

Nog 1 opdracht, het seizoen voor de amateur fotografen van fotokring Flits zit er bijna op. De seizoens fotograaf is gekozen middels een wedstrijd en nu de hele week iedere dag een foto maken en inleveren. Uiteraard digitaal op afstand.

Internationale dag van het gezin - Zelf iets doen?

15 mei - Vandaag is het internationale dag van het gezin. Een dag om stil te staan bij alle Woudenbergse gezinnen. Vooral in deze periode waarbij er in veel van onze gezinnen extra druk is komen te staan op de draaglast van ouders.

LONGA gestart met buiten trainen voor de jeugd

Maandag 11 mei is LONGA gestart met buiten trainen met de jeugd. Iedereen, zowel de trainers als de sporters, heeft er enorm naar uitgekeken en het was ook heel erg leuk om elkaar weer te zien, ook al was het op gepaste afstand.

Korfbalvereniging Woudenberg eert kampioen E5

Kampioensteam E5 wordt in het zonnetje gezet

Korfbalvereniging huldigt haar zaalkampioen: Team C2

De Korfbalvereniging  Woudenberg heeft zaterdag haar zaalkampioenen gehuldigd: Team C2

Korfbalvereniging huldigt toch nog haar zaalkampioenen


B2 is kampioen geworden in de zaal en wordt gehuldigd

Pagina's