Lezersnieuws

Mooie opbrengst door JO15-1 van VV Woudenberg op de kerstmarkt

Gistermiddag en avond trotseerden de jongens van de JO15-1 de bittere kou en stonden met een kraam op de kerstmarkt in Woudenberg.  Ze hebben deze actie bedacht om geld in te zamelen voor het Internationale U14 toernooi  dat komend jaar met Hemelvaart weer wordt georganiseerd bij ons op de club.

Flits bij de tandarts

Fotokring Flits heeft bij de tandarts foto`s geexposeerd. Tandartsen praktijk Nieuwoord in Woudenberg heeft in de wachtruimte een serie foto`s hangen. Bekijk ze goed. Een ontspannen moment.

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg bezorgt flyers tegen armoede

Vrijwilliggers van Stichting Burgerinitiatief Woudenberg bezorgen de aankomende week Flyers rond  om donateurs te werven.

Prestatieafspraken Wonen 2019 definitief

Woningcorporatie Vallei Wonen, Gemeente Woudenberg en de Huurders Belangen Vereniging Woudenberg (HBVW) hebben de jaarlijkse prestatieafspraken opgesteld.

Campagne Gelderland sport onbeperktgaf in 2018 extra impuls aan aangepast sporten

De campagne Gelderland sport onbeperkt heeft in totaal meer dan 400.000 mensen bereikt via social media, de actiewebsite www.gelderlandsportonbeperkt.nlen evenementen. Als afsluiting van het Gelders jaar van het aangepast sporten laat het magazine Gewoon.

Kerstconcert Jubilate Deo in Woudenberg

Op 20 december geeft Grootkoor Jubilate Deo, onder leiding van dirigent Marco den Toom een van haar Kerstconcerten in de Dorpskerk van Woudenberg (Schoutstraat 8/a). Tijdens dit concert o.a.

Goede zaken voor Vallei Accountants/Dames 1

Zaterdag 8 december wisten de Woudenbergse volleybalsters hun overwinningsreeks te verlengen door Xanthos D1 te verslaan met 4-0. Joline Willaarts kijkt waarschijnlijk tegen een langere blessuretijd aan en dus stond Marjelle van Driel klaar als reserve.

Focus4u: 1-3 verlies tegen titelkandidaat

De volleyballers van Woudenberg hebben afgelopen zaterdag in de Camp met 1-3 verloren van Keistad uit Amersfoort. Woudenberg heeft 3 sets lang gestreden voor wat het waard was en dat heeft 1 punt opgeleverd. In de vierde set was de pijp leeg gespeeld en werd met ruime cijfers verloren.

Korfballers thuis nipt verloren tegen Kesteren met 20-21

Op papier zou er gewonnen kunnen worden tegen de ploeg uit Kesteren. Maar na de eerste 10 minuten bleek dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Woudenberg keek toen al aan tegen een 2-8 achterstand. De ploeg uit Kesteren speelde snel, fysiek hard, en schoot efficiënt raak van afstand.

Pagina's