Voetbal

WOUDENBERG In de kelder van de eerste klasse A heeft Woudenberg slechte zaken gedaan. Op eigen veld gingen de geel-zwarten met 1-3 onderuit tegen Monnickendam. ,,Ik gebruik het niet als excuus, maar ik heb alleen nog maar jong grut over."
WOUDENBERG Met vier punten uit de laatste twee duels toog Woudenberg met goede moed naar Amsterdam voor het duel met AFC. De bekende amateurvereniging uit de hoofdstad bleek echter een maatje te groot. Woudenberg kreeg met 2-0 klop.
Advertorial
WOUDENBERG Staat een professionele bedrijfsvideo al langer op jouw verlanglijstje? December is de maand waarin wensen in vervulling gaan. BDUmedia...
WOUDENBERG Op eigen veld heeft Woudenberg opnieuw een resultaat geboekt. Na de 1-0 zege op FC Breukelen bemachtigde de ploeg van Jeroen Peters een punt (0-0) tegen titelkandidaat Huizen. ,,We hebben heel gedisciplineerd gespeeld."
WOUDENBERG Hij was 'een beetje over de schreef gegaan'. Maar de confrontatie die coach Jeroen Peters met enkele van zijn sleutelspelers was aangegaan, had wel effect gesorteerd. Woudenberg versloeg zaterdag subtopper FC Breukelen met 1-0. ,,Ik ben aan het provoceren geweest."
Advertorial
Het is inmiddels zes jaar geleden dat ik de Zeeuwse polders verruilde voor de mooie provincie Utrecht. Omdat ik een echte natuur- en cultuurliefhebber ben, stond ik te...
SCHERPENZEEL vv Scherpenzeel en Valleivogels weten wie ze treffen in de tweede knock-outronde van het districtsbekertoernooi in West 1. Eersteklasser Scherpenzeel is woensdagmorgen bij de loting gekoppeld aan Hoofddorp en speelt een uitwedstrijd. Buurman Valleivogels speelt op eigen veld een duel met SCW. Beide bekerwedstrijden worden op...
WOUDENBERG Uit bij Zuidvogels heeft Woudenberg zich geen illusies kunnen maken. De formatie van trainer Jeroen Peters keek na een kwartier al tegen een 2-0 achterstand aan, de voorbode van een 6-0 nederlaag. ,,Dit was onze slechtste partij van dit seizoen."
Advertorial
WOUDENBERG Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
WOUDENBERG Tegen WV-HEDW speelde Woudenberg zijn beste helft van het nog jonge seizoen. Toch stond het na afloop van het vijfde competitieduel wel met lege handen: 0-3. ,,Deze wedstrijd wordt gekild op details", baalt coach Jeroen Peters.
WOUDENBERG Woudenberg is van de nul af. De geel-zwarten boekten in en tegen De Bilt een 0-3 overwinning, mede dankzij twee treffers van Mark Radstaake. ,,Dit hadden we hard nodig", begroet Jeroen Peters de eerste competitiepunten.
WOUDENBERG Voor Woudenberg is de terugkeer in de eerste klasse nog geen succes. De geel-zwarten verloren ook de derde wedstrijd, uit bij BOL. In Noord-Holland werd het 4-0, ondanks een aardig eerste half uur. ,,We komen op dit moment tekort, maar we blijven strijdbaar", aldus Jeroen Peters.