Verkiezingen

WOUDENBERG De stembussen voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn tot 21.00 uur open. Daarna begint het tellen van de stemmen.
WOUDENBERG De spanning stijgt, de verkiezingskoorts heerst. Komende woensdag mogen we stemmen bij de verkiezingen voor de gemeenteraad. De Woudenberger houdt in aanloop naar de verkiezingen drie keer een peiling. Twee keer hebben we gehad, vandaag de derde en laatste.
Advertorial
WOUDENBERG Mensen gaan niet voor niets scheiden. Anneloes van Deest zegt daarover: ,,Er zit pijn en verdriet bij mensen die gaan scheiden. Scheiden staat...
WOUDENBERG Stemmen is een serieuze zaak, er hangt veel van af. Politici proberen zich in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zo goed mogelijk te presenteren en voor de burger is het zaak een afgewogen keuze te maken. Tijd voor wat ontspanning. Doe mee met dit spelletje memory van De Woudenberger en test je kennis. Los jij het spel op in de minste pogingen?
WOUDENBERG We mogen dan wel stemmen op 21 maart, maar wat weet u eigenlijk van uw gemeente? Daarom houdt De Woudenberger deze verkiezingsquiz. Doe mee aan deze quiz, test uw kennis en daag uw vrienden uit.
Advertorial
WOUDENBERG Op het meest in het oog springende plekje van Woudenberg opent bloemenwinkel Flowers only donderdag 7 maart haar deuren. Gerard Vlasman wil...
WOUDENBERG Over vijftien dagen mogen we stemmen bij de verkiezingen voor de gemeenteraad. De Woudenberger houdt in aanloop naar de verkiezingen drie keer een peiling. Twee weken terug was de eerste, vandaag de tweede.
WOUDENBERG De jeugd heeft de toekomst en dat wordt een mooie toekomst met de enthousiaste jongeren die woensdagavond 21 februari met elkaar in debat gingen. De opkomst was groot en de aanwezigen genoten er van hoe de jongeren zich sterk maakten voor hun dorp.
Advertorial
WOUDENBERG Een vers gebakken brood of appeltaart, een stukje vlees bereiden op gas of inductie en vis of groenten uit een stoomoven. Velthuizen Keukens wil...
WOUDENBERG De nieuwe VVD-Lijststrekker Jhony Stalman  is een echte liberaal. Vanuit  zijn opvoeding in een gezin met  zeven kinderen heeft hij geleerd dat je zelf de wereld  maakbaar  kan maken. Dat je alles kan  bereiken wat je wil door het zelf op te pakken. Daarbij gaat hij niet voor beter, maar voor best, voor de volle 100 procent.
WOUDENBERG Nog een week of vier, dan zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. De Woudenberger houdt in aanloop naar de verkiezingen drie keer een peiling. Vandaag de eerste keer.
WOUDENBERG ,,De afgelopen vier jaar is slechts 35 procent van de beloofde sociale huurwoningen gebouwd voor Woudenbergers die niet de stenen uit de muur verdienen of die net starten op de woningmarkt. Op basis van onderzoek heeft de wethouder besloten dat er vanaf 2017 elk jaar 20 sociale huurwoningen moeten worden gebouwd om dit tekort terug...