uit-cultuur

WOUDENBERG Op zaterdag 8 oktober opent wethouder Pieter de Kruif de nieuwe expositie 'Kijk' van fotokring 'Flits' om 14.00 uur in galerie Dalhuijsen. Deze galerie bevindt zich boven de winkel 'Wonen & Slapen' aan de Voorstraat 30. Tijdens de openingstijden van de winkel is de tentoonstelling te bezichtigen. Deze expositie van fotokring...
WOUDENBERG Het nieuwe activiteitenseizoen van Galerie De Kunstberg in Woudenberg start zaterdag 3 september met de expositie 'Beelden in verf en hout'. De expositie in het Cultuurhuis wordt om 16.00 uur geopend.
Advertorial
WOUDENBERG Aquariumspeciaalzaak Van Keulen Cichliden (VKC) heeft na een intensieve verbouwing een nieuwe winkel geopend. Mede dankzij de enorme steun en...
WOUDENBERG Galerie de Kunstberg organiseert ook dit jaar in de zomer een cursistenexpositie. Tot 27 augustus zijn in het Cultuurhuis beelden, keramiek, schilderijen en handwerken van cursisten en werkstukken van kinderen uit het kinderatelier te zien.
WOUDENBERG ,,Een recordaantel deelnemers doet dit jaar mee aan de Open Atelier Route in Leusden en Woudenberg! Ook Reinaerde exposeert!"
Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...
WOUDENBERG 'Galerie Dalhuijsen' is de naam van de tweede kunstgalerie in Woudenberg, die in februari de deuren opent. Deze galerie bevindt zich op de eerste etage van de winkel van Gerard Dalhuijsen, Wonen en Slapen.
WOUDENBERG 'Natuur' is de titel van de nieuwe expositie in galerie De Kunstberg op de eerste verdieping van het Cultuurhuis in Woudenberg. De tentoonstelling, die zaterdag werd geopend door Nico de Haan, is tot zaterdag 27 februari te bezoeken.
Advertorial
WOUDENBERG Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
RENSWOUDE Meestal om de twee maanden wijzigt de kunstexpositie in de bibliotheek aan de Van Reedeweg. Vandaar ook dat vrijdagmiddag weer twee dames druk bezig waren om die nieuwe exposities in te richten. Eén van hen is Karin van Veldhuisen-van den Broek van de Biesbosserweg 14 in Renswoude.