Sport

WOUDENBERG Meerdere teams van KV Woudenberg, waaronder de E1 (zie foto), zijn afgelopen weekend kampioen geworden. Ook de E3, de D1, de C2 en het 5e mochten de kampioensbeker in ontvangst nemen.
WOUDENBERG Voor Woudenberg is de terugkeer in de eerste klasse nog geen succes. De geel-zwarten verloren ook de derde wedstrijd, uit bij BOL. In Noord-Holland werd het 4-0, ondanks een aardig eerste half uur. ,,We komen op dit moment tekort, maar we blijven strijdbaar", aldus Jeroen Peters.
Advertorial
WOUDENBERG Mensen gaan niet voor niets scheiden. Anneloes van Deest zegt daarover: ,,Er zit pijn en verdriet bij mensen die gaan scheiden. Scheiden staat...
WOUDENBERG In Mijdrecht is Woudenberg met een teleurstellend resultaat aan het seizoen begonnen. De formatie van Jeroen Peters maakte tegen Argon aanspraak op een punt, maar moest in de laatste minuut van de officiële speeltijd toch de beslissende 2-1 incasseren. ,,We hebben onszelf tekort gedaan."
SCHERPENZEEEL Scherpenzeel treft in de eerste knock-outronde van het districtsbekertoernooi van West 1 zaterdagderdeklasser CJVV. Dat heeft de loting uitgewezen. De blauw-witten spelen een thuiswedstrijd tegen de Amersfoorters.
Advertorial
WOUDENBERG Op het meest in het oog springende plekje van Woudenberg opent bloemenwinkel Flowers only donderdag 7 maart haar deuren. Gerard Vlasman wil...
RENSWOUDE Een paar dagen na het klinkende feest ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als beheerder van Sporthal De Hokhorst is de lach op het gezicht van Hans Veldhuizen nog niet verdwenen. ,,Zoveel mensen die het kwamen meevieren en de burgemeester die mij een lintje kwam uitreiken; ik had dit totaal niet verwacht. Het was echt geweldig''
WOUDENBERG Het wil nog niet vlotten met Woudenberg. De eersteklasser verloor vorige week met 2-6 van SVL, zaterdag was Delta Sports'95 met afgetekende cijfers te sterk. Het werd 3-0 in Houten.
Advertorial
WOUDENBERG Een vers gebakken brood of appeltaart, een stukje vlees bereiden op gas of inductie en vis of groenten uit een stoomoven. Velthuizen Keukens wil...
RENSWOUDE Lachende gezichten bij Renswoude, dat tot dusverre een prima voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen draait. Dankzij de 0-2 zege bij ASC Nieuwland zijn de Kraaien zelfs al zeker van een vervolg in het districtsbekertoernooi. ,,Prachtig toch?"
WOUDENBERG Mike van der Vaart dupeerde zijn team Woudenberg in het bekertreffen met SVL. De 19-jarige goalie kreeg bij een 1-1 tussenstand een totaal onnodige rode kaart en zag dat zijn ploeg uiteindelijk met 2-6 verloor van de zaterdageersteklasser.
WOUDENBERG (ANP) Ricky van Wolfswinkel kan een half jaar tot een jaar niet voetballen. De Woudenbergse spits van FC Basel meldt dat donderdag via zijn club.