Maatschappelijk

WOUDENBERG BDUmedia, onder meer uitgever van De Woudenberger.nl, is hard getroffen door de coronacrisis. Het mediabedrijf zag in korte tijd meer dan de helft van de advertentie-inkomsten wegvallen. De toekomst van De Woudenberger.nl hangt aan een zijden draadje.
BDUmedia hard getroffen door coronacrisis
Advertorial
WOUDENBERG MHM Montage aan het Klein Landaas 6 bestaat 1 april 25 jaar. Een familiebedrijf van twee broers die met hun vriend een eigen onderneming wisten...
WOUDENBERG De bewoners van de Vermeulenhof hebben al ruim twee jaar last van kakkerlakken. Hoewel het beleid van Omnia Wonen is dat de bewoners zelf voor de bestrijding verantwoordelijk zijn en dit ook in het huurrecht staat, heeft Omnia Wonen besloten toch actie te ondernemen.
WOUDENBERG Het comité Woudenberg van Reumafonds Nederland organiseerde maandag 9 maart weer een avond in het Cultuurhuis om jubilarissen in het zonnetje te zetten. Tegelijkertijd was deze avond de aftrap voor de jaarlijkse collecte die volgende week gepland is en kregen alle collectanten hun collectebus al mee naar huis. Al vaker deed afdeling...
Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...
WOUDENBERG De maatregelen die donderdag door het kabinet bekend gemaakt zijn vanwege het coronavirus hebben grote impact op de Woudenbergse samenleving. Mensen zijn massaal gaan hamsteren, de kerkdiensten met bezoekers kunnen niet doorgaan en uitvaarten moeten worden aangepast.
WOUDENBERG Inwoners van de gemeente Woudenberg die hulpbehoevend zijn of juist graag iets voor een ander willen doen, kunnen sinds zaterdag terecht in een speciale Facebookgroep: Coronahulp Woudenberg.
Advertorial
WOUDENBERG Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
WOUDENBERG De directie van de Bibliotheek Eemland heeft, in verband met het coronavirus, besloten om de bibliotheken in haar werkgebied vanaf 13 maart 17.00 uur voor het publiek te sluiten. Gisteren (donderdag) werd al bekend dat de activiteiten waren geannuleerd, maar nu gaan dus de gebouwen helemaal dicht.
WOUDENBERG Sinds kort is er op de Heijgraeff bij Reinaerde een re-creatieproject gestart van workshops met her te gebruiken materialen.