Zakelijk nieuws

WOUDENBERG De jonge ondernemer Jaleesa Roekel van AMI Kappers Woudenberg was blij toen het kabinet afgelopen week bekend maakte dat de kappers per 11 mei weer open mochten.
WOUDENBERG Het transportbedrijf Moesbergen begon honderd jaar geleden met vervoer met paard en wagen. Maar het familiebedrijf is steeds verder uitgebreid en geprofessionaliseerd. Er rijden nu tien wagens met vijftien werknemers en enkele oproepkrachten. Na honderd jaar vormt nu de derde generatie, Joop en Eep, de directie.
Advertorial
WOUDENBERG MHM Montage aan het Klein Landaas 6 bestaat 1 april 25 jaar. Een familiebedrijf van twee broers die met hun vriend een eigen onderneming wisten...
WOUDENBERG (ANP) Pluimvee mag vanaf woensdag weer naar buiten. De ophokplicht die in februari was ingesteld, nadat vogelgriep was aangetroffen bij een Duits kalkoenenbedrijf dichtbij de grens met Groningen, wordt opgeheven. Dat meldt landbouwminister Carola Schouten.
WOUDENBERG De Hoogvliet supermarkt aan de Parallelweg in Woudenberg is op komende zondag geopend. Het gaat om een eenmalige zondagsopening. De directie van Hoogvliet heeft hiertoe een gedoogbeschikking ontvangen van de gemeente Woudenberg. De winkel open van 12.00 tot 17.00 uur.
Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...
SCHERPENZEEL Bij karate denken mensen al snel aan stoten, trappen en zelfverdediging, maar de vechtkunst heeft nog veel meer te bieden. Specialist Hans Cleton legt uit hoe karate kinderen fitter en weerbaarder maakt en helpt tegen pesters.
Advertorial
WOUDENBERG Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
WOUDENBERG De Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg (BSW) heeft een brandbrief gestuurd naar de raadsleden en de gemeente Woudenberg. De BSW maakt zich hierin opnieuw sterk voor de realisatie van een bedrijventerrein ten zuiden van de N224 (zoekgebied 5) zoals vorig jaar januari breed in de raad werd ondersteund.