• turnselectie

  LONGA
 • spandoek

  LONGA
 • In spagaat

  LONGA
 • meisjesgym heeft de primeur

  LONGA

LONGA gestart met buiten trainen voor de jeugd

17-05-2020, 19:55 | Lezersnieuws | Tanja van Dolder

Maandag 11 mei is LONGA gestart met buiten trainen met de jeugd. Iedereen, zowel de trainers als de sporters, heeft er enorm naar uitgekeken en het was ook heel erg leuk om elkaar weer te zien, ook al was het op gepaste afstand.

Maar voor het zover was moest er nog het nodige gebeuren. Op woensdag 6 mei werden de binnensportverenigingen bijgepraat door de gemeente. Toen hadden de voetbal en korfbal er al een week op zitten. Met de ervaringen van deze clubs was het voor LONGA veel makkelijker om een goed Plan van Aanpak te maken. Gelukkig ligt naast en achter de Camp een fijn grasveld dat als prima ondergrond dienst doet. De trainers hebben een nieuw lesrooster gemaakt en we hebben nagedacht over de logistiek. Het Plan van Aanpak werd vrijdag goedgekeurd, waarna we direct de buitenruimte hebben afgezet, spandoeken en posters met de belangrijkste regels hebben gemaakt en vervolgens alle jeugdleden hebben geïnformeerd.

De volgende stap is dat we ook de lessen voor de volwassenen weer gaan hervatten. Hierover ontvangen de leden binnenkort bericht.

Het was geweldig om te zien hoe snel alles opgetuigd kon worden! Met dank aan de Gemeente Woudenberg, de Woudenbergse Drukkerij, Jolanda van Baaren van De Camp en Jonathan Riezenbosch van de Buurtsportcoaches dat we alles zo snel konden regelen. En natuurlijk ook dank aan onze trainers en de ouders die er met elkaar voor zorgen dat het sporten ook veilig en volgens de richtlijnen gebeurt.

Lijkt het je leuk om ook bij LONGA te komen sporten? Kijk op www.longawoudenberg.nl bij nieuws voor het huidige trainingsschema of mail naar info@longawoudenberg.nl Je kunt altijd een proefles komen doen, maar meld je wel eerst even aan.

Ook zijn wij nog steeds op zoek naar nieuwe mensen voor het bestuur of andere vrijwilligerstaken. Interesse? Mail ook hiervoor naar info@longawoudenberg.nl of kijk op de website bij de vacatures.