• Het terras Bij Aaltje aan de Linie in Woudenberg is vanaf 1 juni tijdelijk geopend voor passanten. Geniet hier van een heerlijk broodje met streek-vruchtensap en van de kudde Hereford runderen die je in de wei aan zult treffen!

    Alice van Ginkel

Terras Bij Aaltje aan de Linie vanaf 1 juni geopend

21-05-2020, 15:08 | Lezersnieuws | Alice van Ginkel

Na elf weken lockdown opent Bij Aaltje aan de Linie in Woudenberg haar deuren weer op 1 juni, Tweede Pinksterdag. Het terras zal tijdelijk ook geopend zijn voor passerende fietsers en wandelaars.

Bij Aaltje aan de Linie organiseert activiteiten en bijeenkomsten voor groepen, zowel zakelijk als particulier. Eigenaar Alice van Ginkel merkt dat de markt voor groepen nog maar heel voorzichtig op gang komt, hoewel er vooral bij bedrijven wel behoefte is om elkaar weer eens in het echt te ontmoeten. Maar waar in andere jaren mei en juni het hoogseizoen vormen voor teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en familiedagen, is dat dit jaar een stuk rustiger.

Om die reden besloot Van Ginkel om het terras ook voor passanten te openen. “Iedereen wil straks weer lekker op het terras zitten, het zou zonde zijn als ons mooie terras leeg blijft.”

Het terras van Bij Aaltje aan de Linie, gelegen aan de Zegheweg in Woudenberg, pal aan de Grebbelinie, is behalve op Tweede Pinksterdag ook geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.30 – 18.00 uur en op zondag van 14.00 – 17.30 uur. Wandelaars, fietsers en andere passanten kunnen terecht voor een warm of lekker koud drankje met een versnapering erbij.

Voor de lunch werkt Bij Aaltje samen met Piet’s Broodjes uit Scherpenzeel. Broodjes kunnen geserveerd worden als ze bij voorkeur een dag van tevoren, maar uiterlijk om 10.00 uur dezelfde dag, gereserveerd worden. 

Voor wie liever binnen wil zitten: dat kan ook. Bezoekers dienen zich dan wel van tevoren aan te melden, conform de corona-maatregelen. Zowel het terras als de zalen zijn zo ingericht dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan houden, met ruime looppaden om elkaar makkelijk te kunnen passeren.

Reserveren voor lunch kan telefonisch: 033-2861801 of per mail op info@bijaaltje.nl. En voor wie interesse heeft in een leuke en veilige groepsactiviteit of locatie voor een bijeenkomst: kijk op www.bijaaltje.nl wat er allemaal mogelijk is.