• De Bibliotheek Woudenberg organiseert Huiskamer Filmquiz

    Rechtenvrij

De Bibliotheek Woudenberg organiseert Huiskamer Filmquiz

17-10-2019, 16:48 | Lezersnieuws | Team

Welke Woudenberger weet alles over films, verfilmde boeken en filmmuziek? Verzamel alle filmkenners en ga de strijd aan bij de Huiskamer Filmquiz in het Leescafé in het Cultuurhuis Woudenberg. Deze is op vrijdag 15 november.

Om 20.15 uur start de quizmaster met de eerste vraag, waarna de deelnemers aan de tand worden gevoeld met pittige vragen betreffende boeken, films en muziek. Er mag overlegd worden, maar niet gegoogeld. Na afloop worden de scores vergeleken en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Deelnemers kunnen zich bij de Bibliotheek Eemland opgeven als team. Dit kan door een mail te sturen naar info@bibliotheekeemland.nl. De toegang is € 6,00 per persoon inclusief hapje. Meer informatie hierover vindt u op www.bibliotheekeemland.nl. Mensen die wel mee willen doen, maar geen team hebben, kunnen zich in een team in laten delen.

De huiskamer van Woudenberg

Deze activiteit wordt in samenwerking met Cultuurhuis Woudenberg georganiseerd in het kader van 'de huiskamer van Woudenberg'. Het Cultuurhuis wil hiermee meer een ontmoetingshuis worden en een bredere sociale rol vervullen.