• Winaars Woudenbergs Klassement

Woudenbergse winnaars Florijn Winterloop gehuldigd

16-01-2016, 20:20 | Lezersnieuws | André van Elst

In de kantine van v.v. Woudenberg vond op 16 januari de prijsuitreiking plaats van het Woudenbergs Klassement van de 29e Florijnwinterloop. De plaatselijke winnaars op de diverse afstanden werden door Accountantskantoor De Kruijff van een prijs en bloemen voorzien. 3 winnaars traden toe tot de Woudenbergse Wall of Fame.

Bij de 1 km jeugdloop meisjes kwam Estelle Jetten als eerste over de finish. Ruben van Vugt (1km jongens), Jill van de Haar en Lars Donker (3km) waren de andere winnaars bij de jeugd. In bijzijn van ouders en supporters ontvingen de lopers bloemen en een beker.

Bij de 5 km bosloop werd dit jaar Mirte Stavenga uitgeroepen tot beste Woudenbergse. Broer Ruben Stavenga (5km) en Ilonka Wolswinkel en Jochem Waterval (10km) waren de andere winnaars. Anneke Stavenga werd bij de 10 Engelse mijlen Woudenbergs beste. Rik Wolswinkel werd eerste bij de mannen.

Op de foto zie van je links naar rechts: Jochem Waterval, Robin Heuting (Accountantskantoor de Kruijff), Rik Wolswinkel, Ruben Stavenga, Jill van de Haar, Anneke Stavenga, Mirte Stavenga, Ruben van Vugt, Sylvia van Waveren (organisatie Florijn Winterloop), Ilonka Wolswinkel, Estelle Jetten en Norbert Couwenberg (Accountantskantoor de Kruijff). Op de foto ontbreekt Lars Donker.

Dit jaar traden drie personen toe tot de Woudenbergse Wall of Fame, namelijk Jill van de Haar, Lars Donker en Ilonka Wolswinkel. In de Woudenbergse Wall of Fame worden lopers opgenomen die het Woudenbergs Klassement meer dan 1 keer hebben gewonnen.

De organisatie van de Florijnwinterloop kijkt met trots terug op een zeer geslaagd evenement dat tot stand is gekomen door de hulp van meer dan 200 vrijwilligers en 50 sponsors.

Tot volgend jaar, de loop zal dan op zaterdag 7 januari 2017 plaatsvinden.