Winkeliersvereniging DES bedankt Sinterklaas

02-12-2015, 18:50 | Lezersnieuws | Bert Geijtenbeek, secretaris DES

Veel kinderen (en ouders) uit Woudenberg en daarbuiten hebben genoten van de Sinterklaasintocht, de lampionoptocht, de kinderactiviteiten op straat en in de Camp en het optreden van de Pietenband van Fidelio in de winkelstraten. Deze activiteiten zijn weer met veel enthousiasme georganiseerd. De Winkeliersvereniging DES wil de volgende personen graag hartelijk bedanken voor hun medewerking:

Koffie en theehuis Eldorado, Pyramide van Austerlitz, Slagerij Kuypers, Slagerij Vernooij, de Sportieve Naschoolse Opvang, Jumbo, Albert Heijn, de Kaasknabbel, Vuurenrook.nl, EHBO afd. Woudenberg, Brandweer Woudenberg, de verkeersregelaars, burgemeester Mw Titia Cnossen, Rene Mulder, Errie van Bemmel, Politie Woudenberg/Leusden, Rene Voogd, het bestuur en de muzikanten van Fidelio, De Woudenberger, Garage te Grotenhuis, Garage Rovam, Garage Versteeg Buurman, Wombergs Poortje, Hans Rozeboom, Taxi Vlastuin, het Sinterklaas en Pieten comité o.l.v. Wil en Lyda Schimmel. En natuurlijk Sinterklaas en alle Pieten… Dankzij jullie energieke inbreng heeft Woudenberg een fantastisch Sinterklaasfeest gevierd. Geweldig bedankt!

Mede mogelijk gemaakt door…

De Sinterklaasactiviteiten zijn in financiële zin mogelijk gemaakt de ondernemers aangesloten bij de winkeliersvereniging DES.