• Spelen voor het goede doel en voor de winst

    Regina Vieleers

Volley Feest Bal, dubbele winst

22-01-2018, 08:00 | Lezersnieuws | Jannette Maijen

Op zaterdag 20 januari was het weer tijd voor het Volley Feest Bal in De Camp in Woudenberg.

20 teams streden in 2 categorieën, hoog en laag, voor de eer. Het recreatieve toernooi stond dit jaar in het teken van BeHoCa. Een tehuis in Kenia waar 22 straatkinderen worden opgevangen. De opbrengst van het Volley Feest Bal 2018 is ongeveer € 1.200. Een mooi bedrag waar BeHoCa veel goede dingen mee kan doen! En waardoor de jongens nog betere kansen krijgen om zich te ontwikkelen. De kinderen van klein tot groot mochten in de pauze in het volleybalveld staan. Zo kregen ze de kans om hun talenten voor het volleybalspel te laten zien.

'We kijken terug op een super leuk volleybal toernooi. Het was gezellig druk en er waren veel supporters. Iedereen liet zijn sportieve kant zien voor het goede doel en dat was fantastisch om te ervaren.' aldus Nathalie. Zij heeft zich afgelopen maanden ingezet voor de straatjongens en kon op deze avond iets vertellen over het mooie werk dat BeHoCa doet en wat dit betekent voor deze jongens. Zij was op tijd terug om met haar team 'De wilde tijgers' mee te strijden voor de wisselbeker. Helaas is het haar team net niet gelukt, maar de tweede plaats leverde ook een mooie prijs op. De teamleden genoten van heerlijk bittergarnituur gesponsord door de Camp. De derde prijs werd gewonnen door de Amigo's, die al vele jaren meedoen. De wisselbeker in categorie Recreatief Laag ging naar het team 'Familiefun', een familie die sportief is maar waarbij de gezelligheid zeker niet ontbrak.

Het team 'So good so far' mocht de wisselbeker in categorie Recreatief Hoog in ontvangst nemen en genoten van de lekkere winnaarstaart, gesponsord door Bakkerij Schimmel. De tweede prijs ging naar Challenge en op de derde plaats eindigde BeHoCa, een samengesteld team met diverse jeugdspelers.

Na een avond vol spannende en meer ontspannen wedstrijden werd er nog gezellig nagekletst in de kantine met een hapje en een drankje.

Wij hopen dat iedereen volgend jaar weer meedoet en zo een bijdrage levert een het goede doel. 'Want een gezellige en sportieve avond voor een goed doel = dubbele winst!' roept Nathalie tot slot.