Themabijeenkomst verzekering voor mantelzorgers en vrijwilligers

13-03-2018, 10:53 | Lezersnieuws | Nancy

 

Ben ik als mantelzorger verzekerd? Zijn de vrijwilligers in onze organisatie wel goed verzekerd? En ben je als bestuurslid van bijvoorbeeld een sportvereniging persoonlijk aansprakelijk?

De gemeente Woudenberg en het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg organiseren een bijeenkomst over de vrijwilligersverzekering die zij hebben afgesloten voor mantelzorgers en vrijwilligers. Kom dinsdag 27 maart naar de themabijeenkomst over deze vrijwilligersverzekering..

Tijdens de bijeenkomst geeft John van der Voordt – senior beleidsmedewerker bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) antwoord op bovenstaande en vele andere vragen. De heer H van den Hof van de gemeente en mevrouw N. Hooijer van het Steunpunt Vrijwilligers zijn ook aanwezig.

De workshop is interessant voor vrijwilligerscoördinatoren, bestuursleden van scholen, verenigingen (niet vve), vrijwilligersorganisaties, stichtingen én mantelzorgers.

De bijeenkomst start om 19.30 uur en vindt plaats in Sport en cultuurcentrum De Camp, Bosrand 15-17 in Woudenberg. U kunt zich  tot 22 maart aanmelden op www.sociaalplein-leusden.nl via een aanmeldlink of door te bellen naar 033-303444, het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg, Nancy Hooijer.

Er zijn voor mantelzorgers en vrijwilligers geen kosten aan de avond verbonden.