• Swing Close

  Eduard de Boer
 • Swing Close

  Eduard de Boer
 • Swing Close

  Eduard de Boer
 • Swing Close

  Eduard de Boer
 • Swing Close

  Eduard de Boer

Thé Chantant met Swing Close in Fluor Poppodium

18-01-2019, 08:38 | Lezersnieuws | Swing

“If Music Be The Food Of Love” zette Henry Purcell in de 17e eeuw met verheven tonen de nog veel oudere woorden van Shakespeare (de Bard) op muziek. Later in de 20e eeuw schlagerde Ria Valk uitgelaten: “De Liefde Van De Man Gaat Door De Maag”. Waarna ze onbekommerd opsomde welke voedingsmiddelen ze op welke lichaamsdelen bond.

Twee voorbeelden die ogenschijnlijk niets met elkaar of met Swing Close te maken hebben!

Toch haakt Swing Close op zondagmiddag 17 februari om 15:00 uur aan bij ditzelfde thema: voeding en liefde (voor muziek). We geven dan een klein concert (dat was al eerder aangekondigd), zoals we dat ook in het najaar van 2017 in de Nieuwe Erven hebben gedaan. Dit keer echter op het Fluor poppodium (in de voormalige Prodentfabriek). We noemen het: Thé-chantant. Het publiek zal met koffie, thee en diverse zoete versnaperingen worden ontvangen. En ook in de pauze zal er ruim gelegenheid zijn voor “tea with light refreshments….”

Swing Close wil in een ontspannen sfeer een voorschot nemen op de grotere concerten in Theater “De Lieve Vrouw”, later dit jaar. Het programma in Fluor is doorspekt met nieuw repertoire of (iets) oudere nummers, gestoken in nieuwe jasjes! Alles natuurlijk onder de bezielende leiding van dirigent Ruben van Keken.

Kom luisteren naar onze nieuwste muziek onder het genot van een warm drankje met diverse gebakjes! Noteer dit in je agenda! 17 februari, 15:00, Fluor Poppodium; Oliemolenhof 22, 3812 PB Amersfoort.

Entreeprijs: 10 euro volwassenen en 5 euro kinderen. Kaarten kunnen via de website van Swing Close worden gekocht: www.swingclose.nl ; of gewoon aan de kassa van Fluor.

O, en mocht het allemaal naar meer smaken: Swing Close is nog op zoek naar een enthousiaste eerste tenor! Misschien iets voor jou?