• Bezorgers van de flyers

    J.E van den Essenburg

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg bezorgt flyers tegen armoede

12-12-2018, 19:48 | Lezersnieuws | j.e.

Vrijwilliggers van Stichting Burgerinitiatief Woudenberg bezorgen de aankomende week Flyers rond  om donateurs te werven.

Ook bij u in de buurt  leven mensen in armoede. De vrijwiliigers van Stichting Burgerinitiatief Woudenberg  zetten zich dagelijks  met hart en ziel in om deze mensen te helpen.

Om dit werk voor te kunnen zette, zijn ze hard op zoek naar mensen zoals u. Mensen die hun werk willen steunen  met een donatie. Met u bijdrage helpt u de inwoners van Woudenberg die in armoede leven en draagt u bij aan  het bestrijden van armoede in u omgeving. Helpt u mee??

Samen met het Armoedefonds  maakt Stichting Burgerinitiatief Woudenberg  zich sterk voor de mensen die in armoede leven. We helpen alle doelgroepen uit de samenleving die onze hulp kunnen gebruiken,te denken aan Zzpers, Aow-ers, gezinnen en eenzame ouderen en jongeren

U kunt nu helpen met een vaste bijdrage per maand of een eenmalige gift. Stuur de machtigingskaart in die aan de flyer vast zit of ga naar,  www.armoedefonds.nl/stichtingburgerinitiatiefwoudenberg of naar de website www.stbiw.nl.