Stichting Burgerinitiatief organiseert voor het eerst Woudenbergs Glazen Huis

25-05-2018, 16:55 | Lezersnieuws | jacco

Tijdens Haantjsedag op zaterdag 9 juni organiseert Stichting Burgerinitiatief Woudenberg

“Het Wombargs Huus”. Op het Poortplein in Woudenberg komt een glazen huis te staan me o.a muziek, informatie en gezelligheid.

Het doel van Het Woudenbergse Glazenhuis is om zovee mogelijk geld binnen te halen om zo de gezinnen die in (verborgen)armoede leven nog meer te kunnen helpen. Met o.a. Schoolspullen, een dagje uit, kleding, fietsenplan,,sporten maar ook voedselpakketten.

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg heeft voor dit evenement de donatieverdubbelaar aangevraagd. Steun 'Het Wombargs Huus”en Stichting Armoedefonds verdubbeld uw gift.

Meer informatie over Stichting Burgerinitiatief Woudenberg

Stichting \burgerinitiatief \woudenberg is opgericht om de (verborgen) armoede in Woudenberg en Scherpenzeel te ondersteunen en een fijner leven richting zelfredzaamheid  te bieden..

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg ondersteunt op dit moment 62 huishoudens van alleenstaanden, echtparen en ouderen die in verborgen armoede leven. De kinderen van deze gezinnen  kunnen eb nogen niet de dupe worden van de eventuele problematiek van de ouders. 

Alle kinderen hebben het recht op een jeugd waarin zij zich geen zorgen hoeven te maken en waarbij zij zich geborgen voelen en liefde mogen ervaren. Een jeugd waarin een kind ook rechten heeft en waar naar het indivudu zelf gekeken wordt. Dat geldt ook voor de alleenstaanden en ouderen waar ook gekeken wordt naar de situatie waarin zij moeten leven.

Kom daarom 9 juni 2018 naar het Poortplein en doneer een gift aan Stichting Burgerinitiatef Woudenberg  dmv een plaat aan te vragen of zelf een actie te bedenken etc. vele mogelijkheden zijn bespreekbaar.