• Jolanda van Baaren en Jos van der Lee

    Jos van der Lee

Sportcafé de Camp en Volleybalvereniging Woudenberg vernieuwen sponsorcontract

01-08-2016, 14:21 | Lezersnieuws | Folkert van der Molen

Onlangs tekende Jolanda van Baaren (Sportcafé de Camp) het vernieuwde sponsorcontract met Volleybalvereniging Woudenberg. Onder dit contract verruilt Jolanda het sponsoren van een reclamedoek voor meerjarige sponsoring van de Jongens B1.

Jolanda van Baaren: "Als je zo dicht op de zaalsport zit zoals wij met ons Sportcafé dan is het logisch dat we ook als sponsor ons steentje bijdragen. We hebben al jarenlang een meer dan prima relatie met de Volleybalvereniging en ik vind het superleuk om de jongens B1 te sponsoren. Ik wens de jongens alle succes toe in het nieuwe sportjaar en natuurlijk hoop ik dat ze kampioen worden".

"Met deze wijziging zijn alle partijen erg blij", zegt Jos van der Lee (Bestuurslid Sponsoring & PR), "het team had een nieuwe sponsor nodig en we hadden in de rij met reclamedoeken ruimte nodig voor een nog te contracteren sponsor. Als vaste bespeler van Sporthal de Camp hebben we een meer dan goede band met de familie van Baaren. Wat is er dan mooier als je elkaar op deze manier kunt helpen!".