• M.P.O. Books

    Jan van den Boogaart
  • Plaats delict

    Marco Books

Spannend e-book

10-02-2018, 21:21 | Lezersnieuws | Marco Books

Deze maand verschijnt 'De bloedzuiger' van M.P.O. Books voor het eerst als e-book. 'De bloedzuiger' is een spannende politieroman én regiothriller. Dat het boek zich afspeelt in onze regio, is alleen al te zien aan de cover. Op de foto prijkt een ANWB-paddestoel die de weg wijst naar Scherpenzeel. Het verhaal gaat over een vijftienjarig meisje dat na school niet thuiskomt. Een week eerder ontving ze een anoniem Valentijnsboeket. Is er een verband?

De auteur verwerkte zijn herinneringen aan de middelbare school in het verhaal, zoals de hekel die hij had aan turnen, de geintjes die werden uitgehaald en de onderlinge vriendschappen. Marco Books: "In het verhaal is er in de biologieles een varkensoog ontleedt. Een van de leerlingen ontdekt na afloop dat iemand een varkensoog in zijn brooddoosje heeft gepropt. Dat was een onsmakelijke ervaring die mij zelf overkwam!"

M.P.O. Books timmert inmiddels al veertien jaar aan de weg. Lezers waarderen de herkenbare omgeving die hij beschrijft. 'De bloedzuiger' is daarom een aanrader voor de liefhebber van het spannende boek. Het e-book is te koop voor 7,95 euro. Er is ook een luxe paperback, voor 18,95 euro. Door de luxe uitvoering is de paperback ook heel geschikt als cadeautje. Deze papieren uitgave is bij elke boekhandel te koop. Meer informatie over dit boek en de schrijver is te vinden op www.mpobooks.nl.