• Flyer kerstmarkt

    DES

Sfeervolle Kerstmarkt in Woudenberg

07-12-2017, 15:00 | Lezersnieuws | Bert Geijtenbeek

Op zaterdag 9 december organiseert Winkeliersvereniging DES in samenwerking met de lokale horecabedrijven een sfeervolle kerstmarkt rond het Kerkplein, Schoutstraat en de Voorstraat. Op het Kerkplein richten lokale horecabedrijven een horecaplein in, compleet met attractie voor de jongeren van Woudenberg en een muziekpodium. Spoorkoor op Stoom zal regelmatig optredens verzorgen. Er is volop gelegenheid om te eten en te drinken dankzij de aanwezigheid van Bergzicht, Piets Broodjeszaak, WijnandKookt, Brasserie Schimmel/1885, Bergzicht, de Barom, Herry's Bar en Moestas.

Markt

In totaal bezetten lokale winkeliers en samen met marktkooplieden van buiten Woudenberg zo'n 35 marktkramen. Zij bieden sfeervolle producten en leuke aanbiedingen voor Kerst.

Tubebaan

Op het Kerkplein staat een zogenaamde Tubebaan: een luchtkussenglijbaan. Tijdens de vossenjacht van afgelopen zaterdag heeft DES 400 tickets aan kinderen uitgedeeld. Houders van zo'n ticket kunnen 4x op een luchtkussen van de glijbaan afglijden. Extra tickets zijn verkrijgbaar tijdens de kerstmarkt.

Kom alvast in kerstsferen en bezoek zaterdag de Kerstmarkt tussen 15 uur en 21 uur.