• Samen Lokaal Betrokken

    Nh1816

Samen Lokaal Betrokken

15-01-2019, 16:50 | Lezersnieuws | tekelenburg & advocaat

Woudenberg - Het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven vindt Tekelenburg & Advocaat net zo vanzelfsprekend als het geven van goed advies en hulp bij schade. In samenwerking met Nh1816 is het financieel advieskantoor daarom een lokale goede doelen actie gestart.

Burgemeester mevrouw Cnossen, verzekerde Martin Brouwer en Andy Advocaat zullen als juryleden samen met mensen uit de omgeving op zoek gaan naar lokale goede doelen die op een mooie donatie mogen rekenen.

Andy Advocaat, eigenaar Tekelenburg & Advocaat; “Wij hebben de mogelijkheid gekregen een donatie te doen vanuit de Coöperatie Nh1816. Wij vinden het heel mooi om samen betrokken te zijn bij onze maatschappij en samen een steentje bij te kunnen dragen aan goede doelen in onze omgeving.'”

Een belangrijk punt waarin Tekelenburg & Advocaat en Nh1816 Verzekeringen, partner in particuliere schadeverzekeringen, elkaar volledig vinden. Samen de schouders eronder zetten en iets terug doen voor de maatschappij.

Lokale goede doelen actie

Vanuit de samenwerking met de coöperatie Nh1816 is Tekelenburg & Advocaat een actie gestart om lokale goede doelen, die zich inzetten voor ziekte & handicap, educatie, cultuur of veiligheid, te steunen met een mooie donatie.

Samen de schouders eronder

Relaties van het kantoor zijn uitgenodigd hun favoriete lokale goede doelen kenbaar te maken. Drie goede doelen worden geselecteerd door een jury. De jury bestaat uit burgemeester mevrouw Cnossen van de gemeente Woudenberg, verzekerde Martin Brouwer en Andy Advocaat als eigenaar van het kantoor.

De drie door de jury geselecteerde goede doelen dingen mee naar een mooi bedrag via een stemronde. Iedereen uit de omgeving mag een stem uitbrengen op zijn favoriete goede doel. Een donatiebedrag van € 2.000,- wordt verdeeld over de drie goede doelen aan de hand van het percentage stemmen dat ze hebben ontvangen.

Stem op uw favoriete goede doel

Stemmen kan vanaf 29 januari op de actiepagina die te vinden is via de website en social media van Tekelenburg & Advocaat. Tot 20 februari is de stembus geopend en de tijd te stemmen op en van de drie goede doelen. Andy Advocaat zal nadat de uitslag bekend is persoonlijk de goede doelen uitnodigen en de cheques op een feestelijk moment aan hen overhandigen.