• Prijsuitreiking kleurplatenwedstrijd escape room voor kinderen Barneveld

    Iris Dokter

Prijsuitreiking kleurplatenwedstrijd escape room voor kinderen Barneveld

21-05-2019, 21:02 | Lezersnieuws | Harm Jan

Barneveld - In samenwerking met Jumbo Buru te Barneveld heeft zaterdag 18 mei de prijsuitreiking plaatsgevonden van de kleurplaatwedstrijd van Escaperoom Barneveld. Er konden drie geheel verzorgde escape room uitjes worden gewonnen. Uit de vele mooie inzendingen was het moeilijk kiezen voor de jury. De kinderen hadden echt hun best gegaan met creatieve inzendingen! De eerste prijs is uiteindelijk gegaan naar Marleen Trouwborst, de gedeelde tweede prijs ging naar de tweeling Mirthe en Jonneke van den End en de derde prijs is gewonnen door Martijn Mulder.

De escape room voor kinderen te Barneveld is sinds een jaar gevestigd aan de Anthonie Fokkerstraat 29B te Barneveld. Op deze locatie heeft de escape room maar liefst drie escape rooms speciaal voor kinderen gebouwd. Ideaal voor kinderfeestjes, gezinsuitjes en school- of vereniging uitstapjes.

Naast het populaire trein thema “Paniek op Perron 3” is er een spannend en actief FBI-thema, “Super Speurders vs. de Zwarte Hand” geheten. Met de escape room “Het Raadsel van de Ridderkamer” maak je een reis terug in de tijd en is gebaseerd op het verhaal van Jan van Schaffelaar. Alle drie zijn super leuk zowel voor jongens als meisjes (samen met volwassenen) met heel veel verrassende, uitdagende en spannende spelelementen erin.

Alle thema’s zijn geschikt voor groepen tot en met 12 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Inmiddels hebben duizenden kinderen uit de hele regio van Amersfoort tot Apeldoorn en van Harderwijk tot Nijmegen een leuk kinderfeestje of gezinsuitje bij ons beleefd. Onze escape rooms zijn wel spannend maar niet eng en bevatten geen magische of griezel elementen. Ze zijn daarom voor elk kinderfeestje of gezinsuitstapje bij uitstek een verantwoord uitje. Meer informatie is te vinden op www.escaperoom-barneveld.nl