• Programmaboekje 2016 is weer af!

    Lieke Bielderman
  • Geurt de Wit ontvangt het eerste programmaboekje van Wil Termaaten

    Lieke Bielderman

Overhandiging eerste programmaboekje Koningsdag Woudenberg 2016

09-04-2016, 14:01 | Lezersnieuws | Elmar van Krimpen

Woensdagavond 6 april hield het Oranjecomité Woudenberg een feestelijke bijeenkomst voor haar sponsoren en vrijwilligers in Herry's Bar. Wil Termaaten, voorzitster van het Oranjecomité Woudenberg, reikte het eerste programmaboekje van Koningsdag Woudenberg 2016 uit aan Geurt de Wit, filiaal manager Albert Heijn.

Tevens werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog maar eens een oproep te doen voor vrijwilligers. Om zo'n feestelijke dag in ons dorp te kunnen organiseren wordt de steun van sponsoren zeer gewaardeerd én is de inzet van vrijwilligers onontbeerlijk. Zowel in de voorbereiding, als de uitvoering en in het bestuur zijn we op zoek naar mensen die zich hiervoor willen inzetten.

Heeft u, uw kinderen of uw klein kinderen de afgelopen jaren genoten van deze feestelijke dag! Helpt u dan een keer mee, zodat de komende jaren ook anderen hetzelfde plezier eraan kunnen beleven. Vele handen maken ligt werk, dus meld u aan!

Het programma boekje zal huis aan huis verspreid worden en is tevens te vinden op de sites www.koningsdagwoudenberg.nl. Daar staat ook het programma voor 4 en 5 mei. Like dat meteen even onze nieuwe Facebook pagina.

De verschillende aanwezige sponsoren bevestigden hun steun aan Koningsdag met het zetten van een handtekening onder het sponsor contract. Zij werden hiervoor hartelijk bedankt door de voorzitster evenals de vrijwilligers, want zonder hen is zo'n feestelijke dag in Woudenberg niet mogelijk!!